Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Na to czekałem - statystyki :)

Szkoda, że regulamin i faq nie są aktualne. Szczególnie ten punkt "7. Wynagrodzenie wypłacane będzie Autorowi po każdorazowym zgłoszeniu Autora przy zgromadzeniu co najmniej 20 złotych na koncie Wydawcy." w formularzy zgłoś wypłatę widnieje wymóg pola min. 100 zł oraz w FAQu odbija adres e-mail (nie istnieje) w tej linijce "Aby uzyskać szczegółowe informacje, dane do rachunku lub faktury – wystarczy napisać na adres textmarket@textmarket.pl ".

468x60.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Vojciech,

dzięki za wskazówkę - poprawiamy.

Osablood,

limit 100 pln jest we wszystkich produktach spółki. Jeśli komuś wyjątkowo zależy na groszowej wypłacie rzędu 20 pln - możemy pójść na rękę. Prosimy o kontakt w takim przypadku. Błąd w FAQ oczywiście poprawimy.

Piomoo,

wyślij proszę nazwę i ID artykułu na PW. Sprawdzimy szybko.

Osablood,

limit 100 pln jest we wszystkich produktach spółki. Jeśli komuś wyjątkowo zależy na groszowej wypłacie rzędu 20 pln - możemy pójść na rękę. Prosimy o kontakt w takim przypadku. Błąd w FAQ oczywiście poprawimy.

Jasne, że lepiej groszowo nie wypłacać. Warto jednak, żeby regulamin pokazywał stan faktyczny, chyba, że wcześniejsza kwota była na potrzeby fazy beta.

Nie narzekam tylko przekazuje wiedzę dla innych :)

468x60.png

Vspak,

problem z pustymi plikami został naprawiony.

Osablood,

masz całkowitą rację. Zrobimy odpowiednie update'y.

Vojciech,

oczywiście - wymaga to jednak trochę czasu.

Informujemy szczególnie copywriterów, że w związku z aktywną kampanią promocyjną ruch w serwisie znacząco wzrósł. Zachęcamy zatem do pisania jakościowych tekstów lub wgrywania artykułów, które "leżą w szufladzie".

Już wkrótce kolejne update'y.

Jako osoba pisząca teksty jestem bardzo pozytywnie nastawiony do Textmarketu. Mam jednak kilka uwag.

1. Chyba jest błąd w adresie e-mail na stronie https://textmarket.pl/faq.html

textmarket@prolink.pl.pl

2. Brakuje mi ocen użytkowników. Byłoby to korzystne dla zamawiających artykuły. Jako zamawiający wolałbym wybrać użytkownika z dużą ilością sprzedanych tekstów oraz wysoką jakością odzwierciedloną np. przez system oceny.

3. Brakuje mi statystyk najczęściej poszukiwanych tematyk artykułów zarówno pod względem kategorii jak i słów kluczowych. W ten sposób mógłbym znaleźć jakąś swoją niszę do której opłacałoby mi się pisać i miałbym większą pewność, że moja praca opłaci się.

To tyle odnośnie moich negatywnych uwag. Pozytywnych nie będę pisał :D

EDIT: Widzę, że statystyki są na stronie https://textmarket.pl/statystyki.html, ale:

a. nadal nie ma statystyk słów kluczowych.

b. brak linku do statystyk z poziomu strony głównej / panelu.

Spookypld,

1. Poprawione. Dzięki!

2. Masz rację. Wprowadzimy dane o Copywriterze w wyszukiwarce tekstów.

3. Statystyki są dostępne w panelu dla sprzedających. Jeśli widziałbyś to inaczej - zaproponuj proszę dokładnie co chciałbyś mieć w takich statsach jako kupujący.

No i zawsze tak jest... O pozytywach w Polsce się nie pisze ;))

Bunitas,

sprawdzamy - dzięki za uwagę.

Trwa kampania promocyjna Textmarketu na PiO :)

Copywriterów zachęcamy do wgrywania tekstów. Zarobki Copywriterów rosną z dnia na dzień!

Pytanie mam takie, w związku z tym, że zalega mi trochę niewykorzystanych tekstów:

Czy mogę wystawić teksty na sprzedaż ale jeśli w międzyczasie znajde chętnego na te teksty gdzie indziej to wycofać je z textmarket?

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności