Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Informuję, że rejestrowanie poleconych zaczęło działać, co nie zmienia faktu, że do liczby poleconych nie dopisano tych, którzy zarejestrowali się do textmarketu w ostatnich kilkunastu dniach, kiedy to owa rejestracja NIE działała.

Dalej nie promujemy i czekamy na jak to napisano wyżej :

Jeśli były / są problemy - na pewno zostaną niezwłocznie naprawione i odpowiednie konta zostaną dopisane do polecających.

:)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Informuję, że rejestrowanie poleconych zaczęło działać, co nie zmienia faktu, że do liczby poleconych nie dopisano tych, którzy zarejestrowali się do textmarketu w ostatnich kilkunastu dniach, kiedy to owa rejestracja NIE działała.

Dalej nie promujemy i czekamy na jak to napisano wyżej :

Jeśli były / są problemy - na pewno zostaną niezwłocznie naprawione i odpowiednie konta zostaną dopisane do polecających.

Ciekawi jesteśmy sposobu (technicznego) w który uda się teraz dojść do tego, ile faktycznych rejestracji było (i ile transakcji z tych poleconych rejestracji się odbyło). Trzymam kciuki za wyjaśnienia w tej - kluczowej skądinąd - sprawie.

1. Ile czeka się na oferty w zleceniach na pisanie tekstów? Wystawiłem dwie wczoraj rano i jeszcze nie ma chętnych.

2. Co z programem partnerskim w końcu i poleconymi użytkownikami?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

1. Ile czeka się na oferty w zleceniach na pisanie tekstów? Wystawiłem dwie wczoraj rano i jeszcze nie ma chętnych.

2. Co z programem partnerskim w końcu i poleconymi użytkownikami?

ad.1 chyba zależy od zlecenia, z tego co obserwuję, niektóre znikają szybko, inne (jak obecny teraz bodajże nr 3 na liście zamówień) wiszą już parę tygodni. Swoją drogą też się chętnie dowiem ile to trwa mniej więcej

ad.2 Aktualnie zlicza poprawnie z tego co widzę u nas, ale nadal nic jeśli chodzi o okres niedziałania tego pp (tzn nie doliczono tych rejestracji, które w tym czasie były). I tu dorzucę się z prośbą do prolinka o wyjaśnienie tej kwestii, albo informację czy to w ogóle da się zrobić. Jak nie to mocno nie fair wobec tych, którzy jak np ja "nieco" ten system promowali.

Potwierdzamy, w temacie wyjaśnienia żadnego kontaktu. Nowi poleceni są przypisywani do konta, ale nie promujemy obecnie systemu, który nie jest w naszym mniemaniu godny zaufania.

Sądzimy, że po prostu tych poleconych nie da się przywrócić, bo skąd będzie wiadomo, kto zapisał się z czyjego polecenia? Jeśli w bazie nie ma "śladu" stosownego... Gdyby był, to nie było by w ogóle tego wątku.

Uważam, że z punktu widzenia właściciela TextMarket.pl to prawdziwy strzał w stopę, a brak reakcji w tak długim okresie, jest bardzo nieprofesjonalny.

PS. Wyniki przychodowe z ponad 150 poleconych również są daleko niesatysfakcjonujące, z naszego punktu widzenia nie ma żadnego progresu w rozwoju giełdy, a wręcz przeciwnie - są nowe problemy. Szkoda, bo widzileliśmy w projekcie szanse sukcesu i zakładaliśmy jeszcze dużo działań promocyjnych, m.in. dlatego napisaliśmy na tym forum kilka propozycji rozbudowania panelu partnerskiego.

jakiś czas temu (z 2 miesiące) poleciłem textmarket kilku osobom,

przez długi czas było 0 poleconych na moim koncie, więc napisałem do supportu, po kilku dniach odpisali że znaleźli moje zaginione refy i podpięli je do konta,

około 2 tygodnie temu znów poleciłem textmarket, i znów osoba nie została dopisana do konta,

po ponownym mailu do supportu i około 2 dniach dopisali tę osobę

licznik automatycznie się nie zwiększa ale oni potrafią dojść do tego kogo poleciliśmy i dodają później ręcznie,

także jak ktoś ma podobną sytuację polecam dobijać się na support...

Joketown, Kasjan,

Mieliśmy problemy z programem partnerskim, jednak jak już wcześniej potwierdzili użytkownicy - został naprawiony i osoby polecane naliczają się prawidłowo.

Freakyphobos,

Codziennie wgrywane są nowe teksty przez Copywriterów, a Klienci składają zlecenia / kupują teksty przez wyszukiwarkę.

Wszystkie teksty są również czytane i sprawdzane pod kątem unikalności. Nie działamy pod wpływem "chwili". Każdy projekt w spółce

ma przypisane osoby, które się danym produktem zajmują.

F3group,

Niestety z poleconych użytkowników, którzy zarejestrowali się w czasie problemów technicznych z PP faktycznie nie jesteśmy w stanie odzyskać.

Sprawdziliśmy różne możliwości jednak nie spełniają one oczekiwań. Odnośnie przychodów z pozyskanych i poleconych - tak jak pisaliśmy w poprzednim poście, promowanie Textmarketu w programach do nabijania ruchu / rejestracji za 10 groszy itd nie zdaje egzaminu. Ponieważ jest to ruch pusty, a nie tematyczny i zainteresowany daną usługą.

G.Krawczyk,

Z naszej skrzyni wynika, że od Ciebnie nie otrzymaliśmy odpowiedzi ;)

W każdym razie - mamy też telefon. Od 9 do 17 jesteśmy w zasięgu.

F3group,

Niestety z poleconych użytkowników, którzy zarejestrowali się w czasie problemów technicznych z PP faktycznie nie jesteśmy w stanie odzyskać.

Sprawdziliśmy różne możliwości jednak nie spełniają one oczekiwań.

Chwila, chwila, a gdzie "przepraszamy" (tak choćby dla formalności) i rekompensata za danie ciała??

Można by wyciągnąć jakąś średnią sprzed tej awarii pp o której nawet nie raczyliście poinformować i na podstawie tej średniej dopisać do konta odpowiednią za daną ilość dni liczbę poleconych, wybierając ich z tych, którzy w tamtym okresie się zarejestrowali. - to nie jest żadna wielka filozofia

Może chociaż tyle by wypadało, nieprawdaż?

Ja mam pytanie z innej beczki, czy ktoś "zarabia" udostępniając teksty?

206 dodanych tekstów (od ok miesiąca nie dodajemy nic, bo czasu nam brak), sprzedanych: 120, zarobek: 461,70 zł

Niby niewiele, ale jeśli chodzi o dodawanie tekstów do panelu, to właściwie się "obijamy" więc na tą kwestię nie będę narzekać, bo praktycznie codziennie coś się sprzedaje, zero reklamacji, więc gdybyśmy mieli więcej czasu, to na pewno dodawać będziemy

f3group

Za promowanie pp ja też dziękuję, to bez sensu, ale i tak czekamy na rekompensatę za straconych użytkowników ( i będę tu o tym przypominać! do znudzenia...).

Natomiast same teksty - dodajemy dalej.

Panowie i Panie,

problemy z PP nie były spowodowane naszą złą wolą itd. Był to problem techniczny związany z sporą ilością danych (zdarza się wszystkim).

Oczywiście przepraszamy i myślimy o rekompensacie, wyliczonej na podstawie wcześniej pozyskanych użytkowników przez PP.

W tym temacie prosimy o kontakt z BOK na TM.

Dziękujemy i przepraszamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności