Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja mam pytanie z innej beczki, czy ktoś "zarabia" udostępniając teksty?

ok. 3 miesięcy na Textmarket, wrzuconych około 150 tys znaków, sprzedane lekko ponad 50% z tego. dotychczas żadnego zwrotu, ale uważam, że to co oferuję za tę stawkę to prawdziwa okazja :) cena jak za dobry precel, a wrzucam pełnowartościowe arty.

co do jakości tekstów, to czy twórcy Textmarketu mają już jakiś pomysł na rozkręcenie sprzedaży porządnych artykułów, czy na razie jest to tylko intencja zrobienia czegoś takiego?

Mam pytanie co się stało z wyszukiwarką? Nie mogę odszukać jakiekolwiek artykułu z wybranym słowem kluczowym

Poniższe artykuły nie zawierają wpisanych przez Ciebie słów kluczowych, jednak wystpują w kategorii którą wybrałeś.

Co się stało z poprzednią wersją wyszukiwarki?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zgodnie z prośbami dodaliśmy statystyki wyszukiwanych fraz w zakładce "Statystyki".

Pokazaliśmy 60 najpopularniejszych. Jednak warto też patrzeć na kategorie ponieważ większość osób po prostu nie wpisuje słów tylko szuka kategoriami.

https://textmarket.pl/user/panel/statistic

Zgodnie z prośbami dodaliśmy statystyki wyszukiwanych fraz w zakładce "Statystyki".

Pokazaliśmy 60 najpopularniejszych. Jednak warto też patrzeć na kategorie ponieważ większość osób po prostu nie wpisuje słów tylko szuka kategoriami.

https://textmarket.pl/user/panel/statistic

I właśnie o to chodziło :)

Jak często aktualizowane są te dane?

Zamiast pisać o różnych możliwych przyczynach odrzucenia tekstu, to moderator mógłby podać ten właściwy. Teskt jest ok według wszystkich sieciowych sprawdzarek plagiatów, poprawny stylistycznie, bez błędów ortograficznych czy merytorycznych, a tu zwrot.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności