Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast pisać o różnych możliwych przyczynach odrzucenia tekstu, to moderator mógłby podać ten właściwy. Teskt jest ok według wszystkich sieciowych sprawdzarek plagiatów, poprawny stylistycznie, bez błędów ortograficznych czy merytorycznych, a tu zwrot.

Fiuuu może po prostu brzmi bezsensownie? U nas na 200 kilka wysłanych do akceptacji tekstów nie przeszły 2 i jak się im przyjrzeliśmy to jedyne co miały kiepskiego to fakt, że brzmiały bezsensownie.

:)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Cieszymy się, że statsy spełniły oczekiwania :D

Aktualizujemy je na bieżąco.

Prosimy o kolejne uwagi - będziemy starać się szybko wdrażać.

Jeśli statystyki wyszukiwania fraz..aktualizowane są na bieżąco..to czy tylko ja mam takie wrażenie, że prawie nic się w tym serwisie nie dzieje?;) bo top3 raczej się za mocno od wprowadzenia statystyk nie zmieniło:/

Przetestowałem system i mam takie uwagi:

- tekst na 2900 znaków został wyceniony jak 2000 znaków (6 zł minus prowizja). Dobrze by było, gdyby stawka była liczona od każdego znaku, a nie od progu 1, 2, 3 tysięcy. Powiecie, że przecież mogę dopisać tych 100 znaków i po problemie, ale ja nie chcę lać wody na siłę, tylko chcę sprzedać wartościowy tekst i nie chcę na siłę pogarszać jego jakości, chociaż tracę na tym ~~ 2,5 zł.

- przydałoby się, aby system premiował dłuższe artykuły, bo trochę nie opłaca się sprzedawać dłuższych tekstów, takich w stylu 10 000 znaków, bo proponowana stawka jest jednak trochę głodowa. 27 zł za 10 000 znaków to jak na polskie realia bardzo mało. Przydałyby się np. 3 progi, od których stawka by wzrastała, np. 3 000, 5 000 i 10 000 znaków.

Ronin,

Dbamy o jakość. Jeśli jednak uważasz, że art jest na prawdę dobry - skontaktuj się i rozpatrzymy ponownie.

Probity,

Podane stawki na chwilę obecną są brutto.

Moskit,

Dzieje się :D dlatego wątek cały czas żyje, a serwis jest odwiedzany codziennie przez setki osób.

256pl,

Dzięki wielkie za uwagi. Zgadzamy się i postaramy się dość szybko wdrożyć.

Jaks,

Czas realizacji nie zmienia ceny. Artykuły są realizowane jeśli znajdzie się chętny copywriter. A chętni są praktycznie zawsze.

Raven,

Dzięki za uwagę - masz rację.

Działa Wam doładowanie konta?

4 transakcje kartą. Blokada na karcie założona a saldo w panelu nie zostalo zwiększone.

Próbowałem jeszcze mtransfer i efekt podobny. Środki z konta zdjęte mailod dotpay o pozytywnym statusie transakcji a saldo w panelu bez zmian.

256pl,

Dzięki wielkie za uwagi. Zgadzamy się i postaramy się dość szybko wdrożyć.

Hm, a to dobre. Identyczne uwagi co 256pl, wyslalismy mailowo parę tygodni temu, odpowiedź była identyczna, więc ciekawe, co należy rozumieć przez słowo "szybko wdrożyć".

Ja już nie mówię, żeby to było co do znaku, ale chociaż podziałem osobnym np na 1000-1500-2000-2500-3000 itd itd...

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności