Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie wiem czy już ktoś zwracał na to uwagę.

Może jakiś import tekstów?

dodanie kilkudziesięciu tekstów jest cokolwiek nurzące.

np paczka w formacie

[tyt] Tytuł tekstu

[kat] kategoria

[key] słowa kluczowe

[txt] treść

tworząc masowo, na potrzeby sprzedazy przez wasz system byłoby to na pewno spore ułatwienie.

Pierwszy art sprzedany. Niby tylko 2,70 a cieszy :) Póki co jestem zmotywowana i myślę nad nowymi tematami. A jak Wam idzie?

A mi brakuje jednego artykułu do wypłaty (minimalna kwota to 20 zł) :D

Pomysł uważam za fajny, tylko najpierw trzeba wrzucić te 100 000 znaków, bo inaczej to takie strzelanie ślepakami.

Ear,

Dokładnie - trzeba zbudować bazę.

Karolina,

Im więcej wgrasz artykułów - tym więcej sprzedasz. Zachęcamy do działania :)

Donlupak,

Dzięki za sugestię.

M_mlody,

Tak - myśleliśmy o imporcie. Postaramy się szybko wdrożyć.

THI,

Akceptacja trwa dłużej jeśli jest akurat większy ruch. Obecnie jesteśmy na bieżąco.

Mam takie pytanie dla "zaawansowanych". Ile w ciągu miesiąca średio udaje Wam się zarobić na textmarkecie (licząc zlecenia i własne teksty)?

Nie wiem czy my zaawaansowani, ale tak zwykle średnio 150-250 zł miesięcznie. (zależnie od tego czy chce mi się dodawac i ile wrzuce na panel textmarketu)

:)

Ja też wgrałem teraz 3 paczki, akceptacja dosyć szybko. Jednak ciężko ze sprzedażą ;)

P.S. możecie też zrobić ofertę np. jeśli artykuły długo się nie sprzedają, że sprzedający mogą zaproponować tą niższą cenę dla kupujących (bo jak mają tak leżeć, to można je za niższą cenę opchnąć)

Ja też wgrałem teraz 3 paczki, akceptacja dosyć szybko. Jednak ciężko ze sprzedażą :D

P.S. możecie też zrobić ofertę np. jeśli artykuły długo się nie sprzedają, że sprzedający mogą zaproponować tą niższą cenę dla kupujących (bo jak mają tak leżeć, to można je za niższą cenę opchnąć)

I każdy będzie obniżał i obniżał... To już w ogóle będzie pisana masówka....

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności