Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I teraz na portalu pojawią się dziesiątki tekstów o maturze :D

Czy w przypadku likwidacji konta wypłata następuje w normalny sposób (biorąc pod uwagę fakt, że zarobionych pieniędzy jest mniej niż 100zł) czy trzeba wypełnić jakieś dodatkowe papierki?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

"nikt normalny nie będzie bawił sie w porządną faubłę w tekście ani w ogóle podejmował się pisania czegos, za co zleceniodawca chce zapłacić groszaki."

Właśnie dodałam jedno zlecenie, ale to nie ja ustalałam cenę tylko automat. Z tego co widzę to cena jest automatycznie ustalana w zależności od długości artykułu. Poniżej 2000 jest 3,30 zł, nieco powyżej już 6,60 zł itd.

Prawda. Ale jak to zmienić? Opcja licytacji ? Stworzy się drugie ZPN. Prywatna wiadomość z ceną? Również odpada (regulamin). Więc jak?

Mnie bardziej boli to o czym wspominałem wcześniej. Skończyłem kolejne zlecenie i czekam na akceptacje, nie mając dostępu do innych zleceń. Stracone dni, w których z powodzeniem mógłbym coś napisać. Oczywiście piszę i wrzucam do panelu, ale zlecenie również by się przydało :-) Dlaczego zlecenia nie otwierają się choćby z chwilą zakończenia realizacji poprzedniego?

Ideałem byłby brak blokad. Przecież każdy copywriter wybrany do zlecenia i tak płaci kaucję. Można wprowadzić dodatkowo jakieś 5 zł od licytacji (zwracane w przypadku przegranej). Nikt nie kombinowałby licytując na siłę w 135 zleceniach, a zyski copywriterów (a więc i Textmarketu) byłyby większe.

Chemis,

Pewnie dzwonisz na stary numer. Nowy nr - 22 11 48 157

Jeśli tekst okazał się użyty otrzymasz pełny zwrot. Odezwij się poprzez zgłoszenie reklamacji.

Hicarian,

To forum nie jest oficjalnym kanałem komunikacji. Jeśli zależy Tobie na szybkiej odpowiedzi kontaktuj się z naszym BOK mailowo.

W dotpay jest Eurobank. Paypal na chwilę obecną nie przewidujemy.

Karolina2585,

Logowanie powinno działać bez problemu.

Oldi,

Z blokadami generalnie masz rację. W momencie gdy blokujemy środki - jest zabezpieczenie. Pomyślimy jak ten temat rozwiązać.

Sindirus,

Nie trzeba wypełniać żadnych papierów.

Ear,

Dzięki za miłe słowa :P

Lis,

Dzięki wielkie za konkretne sugestie. Postaramy się szybko wdrożyć.

Czekam 3 tygodnie aby otrzymać idiotyczną odpowiedź. POKAŻ MI gdzie jest Eurobank - na dzień 10 maja godzina 12:39 w DotpaY NIE MA EUROBANKU.'

I jeszcze jedno. Założyłeś na TYM forum temat, to tutaj napisałem posta. Nie interesuje mnie gdzie masz oficjalne forum. Wypada też odpisywać częściej, bo nie raz cie widziałem na forum i z łaski swojej nie odpisałeś. A jak już odpisujesz to sprawdź najpierw, za nim odpowiadasz.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• 2 tygodnie później...

Mam pytanko do osoby o nicku Prolink, skoro BOK jest oficjalnym kanałem kontaktowym, a od wczoraj rana nikt nie jest w stanie udzielić mi odpowiedzi.

Przede wszystkim zasadnicze pytanie, czy akceptacja tekstów to proces długtrwały? Czy zanim cokolwiek się już wydarzy w tej materii sportowcy zakończą zmagania w Londynie?

Bo jeżeli ktoś pobiera 10% to chyba musi się bardziej starać?

Mam pytanko do osoby o nicku Prolink, skoro BOK jest oficjalnym kanałem kontaktowym, a od wczoraj rana nikt nie jest w stanie udzielić mi odpowiedzi.

Przede wszystkim zasadnicze pytanie, czy akceptacja tekstów to proces długtrwały? Czy zanim cokolwiek się już wydarzy w tej materii sportowcy zakończą zmagania w Londynie?

Bo jeżeli ktoś pobiera 10% to chyba musi się bardziej starać?

48 godzin max. Poluzuj gacie ;)

Czekam 3 tygodnie aby otrzymać idiotyczną odpowiedź. POKAŻ MI gdzie jest Eurobank - na dzień 10 maja godzina 12:39 w DotpaY NIE MA EUROBANKU.'

I jeszcze jedno. Założyłeś na TYM forum temat, to tutaj napisałem posta. Nie interesuje mnie gdzie masz oficjalne forum. Wypada też odpisywać częściej, bo nie raz cie widziałem na forum i z łaski swojej nie odpisałeś. A jak już odpisujesz to sprawdź najpierw, za nim odpowiadasz.

a dotpay nie ma czegoś takiego jak przelew zwykły ? ;) i nawet z banku na karaibach zrobisz przelew ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności