Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Ta zajawka jest dla mnie za krótka, zupełnie wyrwane kilka słów.

2. Jakie są gwarancje co do unikalności sprzedawanych tekstów? Sprawdzic nie mogę, a dany tekst może być już ze 100 razy użyty. Jestem też ciekaw jakie granice jakościowe obiera moderator. czy jego uznanie sensowności tekstu nie będzie zupełnie inne niż moje.

3. autor tekstów mi tu podpowiada, że mogłoby być w serwisie jakieś miejsce typu zgłoszenie zapotrzebowania na daną tematykę.

Jehowy,

dzięki za opinie. Razem z Copywriterami zapraszamy ponownie :)

Seostuff,

po dodaniu artykułów nasz moderator sprawdza je pod kątem:

- jakość

- unikalność

- długość znaków

- rozmieszczenie słów kluczowych

Jeśli jest w porządku, artykuł jest akceptowany. Następnie Copywriter otrzymuje bonus.

Akceptujemy po kilkanaście-kilkadziesiąt szt i następnie bonus jest przydzielany łącznie.

Vspak,

artykuły są liczone w tysiącach znaków. Tak też ustawiony jest kalkulator przy dodawaniu.

Nie chcemy liczyć 1/15 lub 1/20 artykułu ponieważ wtedy rozliczenia będą niejasne zarówno dla Copywriterów jak i Klientów.

Nrm,

1. Zajawka zawiera słowa kluczowe znalezione w artykule, które wpisałeś do wyszukiwarki.

Z wiadomych względów nie możemy pokazać całego artykułu, jednak już myślimy nad opcją pokazywania np pełnych 2-3 zdań z całości. Jeśli macie dodatkowe pomysły - bardzo prosimy o komentarze.

2. Gwarancję unikalności daje Textmarket. Wszystkie teksty są ręcznie sprawdzane wg powyższych ktyteriów. Jeśli jednak klient nie będzie zadowolony z jakości artykułu lub się okaże - że artykuł nie jest unikalny, Textmarket zweryfikuje sprawę i szybko zwróci pieniądze.

Z Copywriterem rozlicza się bezpośrednio Prolink. Zatem scenariusz, w którym Copywriter sprzedaje nieunikalne artykuły i znika w tym przypadku jest niemożliwy.

3. Dobry pomysł. Dodane do to-do listy.

Dzięki za konstruktywne uwagi i pomysły.

Nie widzę nigdzie opcji do wprowadzenia danych firmowych i drukowania faktury, wystawiacie faktury?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności