Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
troche drogie te teksty biorąc pod uwagę ze sa to bardziej krotkie notatki

To akurat nie jest prawda. Możesz przecież znaleźć długi i dobry tekst. Ja np. czasem trafiam na takie perełki, które wręcz można wstawić na oficjalnego bloga.

A o różnych wersjach (w różnych synonimach) tego samego artykułu pierwszy raz słyszę.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Ja mam jeden problem.

Potrzebowałem około 100 artykułów z jednej z kategorii w miarę szybko i kupując w miarę po kolei (z lekkim zapasem nietematyczności) niestety nie znalazłem tego co chciałem.

Kupiłem praktycznie całą kategorię bez kilku artykułów, które w ogóle nie powinny się pojawić.

Proponuję taką funkcjonalność dla piszących - powiadom, gdy "zniknie" dużo tekstów w jednej kategorii/tematyce słów kluczowych - wtedy redaktorzy wiedzieli by pod co już pisać z pominięciem działu zamówień.

Ile najdłużej akceptowano Wam zlecenia? Bo ja czekam już piąty dzień na akceptację zlecenia, na którego wykonanie miałam jeden dzień. Według mnie to lekka przesada i zleceniodawcy też powinni mieć jakieś ograniczenia czasowe na sprawdzanie zleceń.

Wszystko już zostało wyjaśnione, fałszywy alarm :)

Ile najdłużej akceptowano Wam zlecenia? Bo ja czekam już piąty dzień na akceptację zlecenia, na którego wykonanie miałam jeden dzień. Według mnie to lekka przesada i zleceniodawcy też powinni mieć jakieś ograniczenia czasowe na sprawdzanie zleceń.

Dziwne. Z regulaminu wynika, że trzeba czekać max 3 dni. Sporo zleceń za mną i nigdy nie było inaczej. Jeśli czekałem, to góra trzy dni wtedy na 100 % (automatyczna akceptacja?) miałem zlecenie zatwierdzone.

Cześć,

czy jest opcja wycofania tekstów w sytuacji, gdy nie ma nimi zainteresowania przez określony czas (nie wiem, 2 tygodnie, miesiąc)? Czytam od copy, że "schodzi" im mniej więcej połowa tekstów, szkoda pracy, gdyby miała się zmarnować druga połówka.

Cytat z wiadomości przesyłanej każdemu użytkownikowi przez Textmarket:

"Oczywiście w każdej chwili możesz wycofać dodane przez siebie artykuły z TextMarket.pl, a następnie sprzedać je poza giełdą. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności