Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powinni więc zmienić zapis w regulaminie bo raczej ciężko mówić o tych 48 godzinach. Ostatnio czekałam tydzień na akceptację. Swoją drogą ciekawe jak wygląda sprawdzanie tych tekstów, że tyle jest przy tym roboty.

Teksty czasem są sprawdzane tego samego dnia, a czasem rzeczywiście termin jest znacząco przekroczony. Bawię się tym od ponad pół roku z raczej średnią intensywnością, ale wszystkie teksty do tej pory zostały zaakceptowane, większość się sprzedało i mam już wypłatę zgromadzonych środków za sobą: choć były z tym drobne problemy, bo mój rachunek się zapodział, ale po interwencji mailowej wszystko skończyło się OK. Co ważne - był bardzo szybki kontakt mailowy, więc nie musiałem się o nic martwić. Polecam.

Fajny pomysł na biznes, skorzystam, szkoda że darmowych kuponów już nie ma :-)

Portal rolniczy NowoczesnaFarma.pl -  zawsze najświeższe wiadomości, porady oraz nowinki techniczne dot. traktorów, maszyn i urządzeń rolniczych;

Ogloszenia-Rolnicze.com - serwis z darmowymi ogłoszeniami rolniczymi w kategoriach: maszyny rolnicze, traktory, hodowla, uprawy, nieruchomości, praca;
Portal ekologiczny Eco-News.pl - aktualne wiadomości, porady i informacje  na temat odnawialnych źródeł energii OZE .

Czytam Wasze wpisy i zastanawiam się czy jest sens teraz przystąpić do textmarketu? Z tego co widzę pisze tam sporo osób, więc konkurencja jest dość duża. Poza tym magiczne 2,70 za 1000 znaków po odliczeniu podatku i prowizji już nie jest tak magiczne. Z drugiej strony pewnie jak w życiu wielu freelancerów mam przestój w pisaniu i chcę coś zrobić w wolnym czasie, nie mówiąc już o tym, że parę "groszy" by się przydało ;)

Linki z katalogów firm, katalogów seo, serwisów ogłoszeniowych i profili. 

Kontakt: anabilis90@o2.pl

Na czysto wychodzi jakieś 1,7 zł. Zawsze możesz pisać o kredytach, pozycjonowaniu i nieruchomościach czyli o tym, co potencjalnie najlepiej się sprzedaje. Zawsze to lepsze niż całkowity przestój w pisaniu.

Powinni poszukać jakichś ludzi do akceptacji :) Jakby szło to sprawniej, to na pewno wiele osób byłoby zadowolonych i ciągle napływałyby nowe.

A tak, tydzień na akceptację, tydzień na sprzedaż, nie wspominając ile czasu minie zanim kasa się znajdzie na koncie :)

Ja pół roku temu zacząłem bawić się w wykonywanie zleceń na tym portalu ;) do tej pory sprzedałem około 60 tekstów na 120 udostępnionych i wykonałem około 20 zleceń dla klientów - przyznam się, że od trzech miesięcy nawet nie zaglądam na ten portal, ale czasami dojdzie do mnie mail, że spzredfałem jais pojedynczy tekst. Jednego dnia wrzuciłem około 40 tekstów i zostały one zaakcpetowane po paru dniach. Innym razem natomiast administrator zaakceptował je praktycznie automatycznie, także nie ma reguły. Projekt fajny, aczkolwiek zbyt mało zleceń i limit 100 tys znaków, który dla wielu jest nie do przejścia. Sam poświęciłem czas na napisanie takiej ilości tekstów i myślałem, że prywatnych zamówień jest więcej ;)

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

My ostatnio też mniej w textmarkecie:

barierą nie do przeskoczenia jest ten system zliczania czyli czy napiszesz tekst na 1001 czy na 1998 znaków, to stawka jest ta sama - miało to być rozwiązane X czasu temu, a nie jest do dziś.

Więc choć sprzedawaliśmy tam sporo tekstów, to od dłuzszego czasu nie wrzucamy nic nowego.

...

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności