Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Rozliczanie od każdego znaczka nie ma sensu - można tak operować tekstem, by było to opłacalne. W panelu mam ich sporo, łapię zlecenie za zleceniem, program partnerski pokazuje, że nie mi jednemu się sprzedaje - jednym słowem nie narzekam :-) Może troszkę - dostęp do zleceń powinien być stały (również podczas realizacji zlecenia). Mam podzielną uwagę i z powodzeniem mógłbym realizować równolegle 2,3 zlecenia. Tego nie ma od początku, a mogłoby być.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Również nie narzekam, sprzedałem prawie wszystkie udostępnione teksty. Załapałem parę poleceń z programu partnerskiego, jednak ostatnio u partnerów cisza :)

Rozliczanie jest dobre, po prostu jak masz 1500 znaków to zawsze uda ci się napisać te 500 do 2000.

468x60.png

To prawda. Strasznie powoli to wszystko następuje. Trudno sobie wyobrazić traktowanie pisania dla textmarketu poważnie, gdy regulaminowe 48h przekraczane jest wielokrotnie.

Racja. Dawno nie dodawałem nic nowego, dodałem parę wpisów ostatnio i na jeden czekałem 5 dni, a reszta dalej w zastoju.

Coś ostatnio ucichło, osłabło. Chętnie bym się zatrudnił do akceptowania wpisów, gdyby była taka możliwość.

468x60.png

30 gr zarobku na jednym tekście więc wątpię byś miał dobrą prowizję. Ostatnimi dniami zaakceptowania kilka artykułów reszta nadal w kolejce a szkoda bo nie ma motywacji do dalszego pisania (amator), tak to schodziło codziennie po kilka sztuk i pisanie w miarę cieszyło.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Jak ktoś pisze dużo sensownych analitycznych tekstów z tematyki finanse/bankowość powyżej 3000 znaków to biorę wszystko - kredyty hipoteczne, kredyty gotówkowe, lokaty, konta osobiste, oszczędnościowe, dla firm, leasing, faktoring, kredyty inwestycyjne - preferuję transakcje poprzez Textmarket - ja dostaję Fakturę VAT od Prolinka / sprzedający ma udokumentowany dochód - polecam, a zamawiam dużo - średnie miesięczna to około 1200 PLN

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Analityczny i sensowny tekst na 3k znaków w cenie 1,7zł (tyle dostaje końcowo pisarz, jak już tu wyliczono) za 1000 znaków ze spacjami?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Witajcie,

Słuchając licznych próśb wprowadziliśmy dzisiaj kilka kluczowych zmian, które będą miały wpływ na globalne funkcjonowanie Textmarket.pl

Kluczowe zmiany:

- rozliczenia i wyceny tekstów odbywają się na podstawie liczby słów (a nie 1000 znaków)

- wprowadziliśmy gradację jakości artykułów z podziałem na jakość LOW / MEDIUM / PREMIUM

- o jakości tekstu decyduje administrator

- w zależności od jakości ustalana jest oddzielna stawka

- wszystkie teksty z defaultu zostały przypisane do kategorii LOW

- jest możliwość ponownego zgłoszenia wybranych tekstów do rozpatrzenia pod kątem jakości (przypisania do wyższej kategorii)

Wkrótce będą kolejne poważne zmiany, które znacząco ułatwią Wam życie. Poważnie wzięliśmy się za Textmarket.pl i niedługo też wystartuje mocna promocja. Zatem zgłaszajcie swoje teksty wyższej jakości :)

Ciekawe rozwiązanie. Brakuje tylko w rozpisce z artykułami na stronie do jakiej kategorii nasz artykuł został dodany. Po drugie w jaki sposób mam jeszcze raz zgłosić swoje arty skoro wszystkie wcześniej dodane zostały z automatu dodane do kategorii LOW?

EDit:

Ceny wydają mi się lekko wyżyłowane. Poprzednio za artykuł 1000 znaków było 2,7 teraz ten sam artykuł po przeliczeniu na słowa wart 1,79 zł, artykuł 2000 znaków 5,4 teraz 3,4 a to już 2 zł różnicy, po odjęciu wszystkiego szkoda prądu...

Punktem wyjściowym powinny być poprzednie stawki, które i tak były niskie. Całe szczęście udało mi się wycofać praktycznie wszystkie artykuły/ Jeśli przeprowadza się mdoernizację powinno się brac na klatę ich ciężar, a nie pisać że każdy artykuł można ponownie zgłosić do moderacji a nie hurtowo wrzucać wszytskie do kategorii LOW. Mało poważne działanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności