Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moje propozycje na zmiany

- możliwość zmiany nazwy katalogu

- możliwość przenoszenia tekstów między poszczególnymi katalogami ( obecnie trzeba usunąć , dodać od nowa i czekać na moderację )

- ustawienie domyślnej kategorii dodawanych tekstów

- możliwość szybkiej zmiany kategorii już zaakceptowanego tekstu ( przydaje się w przypadku jakieś promocji etc... )

- ustawianie domyślnych słów kluczowych

i jak dla mnie najważniejsze

- dodawanie wielu tekstów jednocześnie - z pliku , ( csv, xml czy coś podobnego )

• 2 tygodnie później...

Coś nowego tutaj macie do powiedzenia? :) Zaczęłam się bawić przed weekendem. Narazie napisałam tylko 19 artykułów. 8 zaakceptowanych w tym: 2 LOW / 4 MEDIUM / 2 HIGH więc chyba piszę tak dość dobrze jak na oko ekonomisty :) Mam nadzieję, że coś to da, bo szkoda by było pisania na darmo. Póki co mam jakieś 50 tys znaków więc do "zleceń" jeszcze troszkę, jednak jak widzę nie mam na co się napalać...

Robiąc rozeznanie faktycznie pierwsze co stwierdziłam to gdzie jest sortowanie? Mam nadzieję, że to wprowadzą. Dobrze, że jest wyszukiwarka po typie low-medium-high przynajmniej

Zapomniałam jeszcze się dopytać o ile to nie tajemnica.. lepiej jest pisać na LOW czy na HIGH, lepiej na 1000 czy na 5000 znaków, lepiej ogólniej czy bardziej tematycznie i szczegółowo? Nigdzie nie ma żadnej informacje ile tego faktycznie się sprzedaje. O ile napisanie 20 artykułów po 1500 znaków to nic trudnego jednak jeśli mam odsprzedać duszę TextMarket'owi i poświęcać czas na poważniejsze pisanie potrzebuję choć cienia zachęty.. choć garstkę suchych statystyk (które z resztą jako umysł ścisły uważam za jedną prawdę :] )

Jakby co Wasze sposoby "dodaj spamowy artykuł na 100 000 znaków" żeby zobaczyć zlecenia nie działa. Dodać można art max 6000 znaków. Ja ma ponad 100 000 znaków i nada mam komunikat: "Dla Copywriterów Aby móc przyjmować zlecenia do realizacji musisz dodać minimum 100,000 znaków do giełdy (np. 100 artykułów po 1000 znaków)." i nie widzę zleceń.. no chyba że żadnych nie ma.

Coś mi się wydaje, że ten te textmarket to zwiędły kwiat i nic się tu nie zarobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności