Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witajcie

Mam pytanie: jak pisać artykuły na zlecenie, a dokładniej, chciałabym policzyć, czy artykuł ma odpowiednią liczbę słów.

Znalazłam wcześniej informację, że kilka słów nie wlicza się do ogólnej ilości słów, więc jak sprawdzić, czy artykuł ma te, przykładowo, 200 słów?

Pozdrawiam

Takiego rozwiązania nie widzę. Korzystam ze statystyki wyrazów, właśnie w Wordzie.

Chodzi mi o te wyrazy, których Textmarket podobno nie zlicza. Jeśli napiszę 200 słów, to może się okazać, że oni zliczą ich 180. Z tym mam problem.

17,00 PLN minus VAT minus p. dochodowy, czyli jakieś 11 zł, za 5 artykułów po 200 słów (słowa "na, z, do, od" itp. się nie liczą). Każdy wymaga dokładnego researchu o danym mieście, przedziale cenowym w danych restauracjach itp.. Opłaca się? Gdyby to był taki rarytas, nie wisiałoby 20 zleceń, tylko już dawno ktoś by je zrealizował ;)

Ja mam pytanie czy treść zamówień jest jakoś weryfikowana przez administrację.

Aktualnie w zamówieniach mamy taki przypadek ktoś daje zapotrzebowanie na 20 artykułów po 2 tys znaków z bankowości za prawie 100 zł. Oczywiście jakość zaznaczona to LOW i tak też wyliczona została stawka za artykuł. Po przeczytaniu jednak treści ogłoszenia okazuje się że oczekuje on tekstów o stosunkowo wysokiej jakości. Czego można oczekiwać za 4,7 zł za artykuł. Po drugie wyliczenia za jeden artykuł nijak się ma do oczekiwań. Takie rzeczy powinny być wyłapywane przez administrację...

Mam jeszcze jedno pytanie.

Będąc wybranym do jednego zlecenia nie można zgłaszać się do kolejnych, do momentu wykonania tego pierwszego?

Miałam niewidoczną zakładkę Nowe zamówienia.

Można zgłosić się do większej liczby zleceń w jednym czasie?

Pozdrawiam

Okazało się, że jedno zlecenie w jednym czasie.

Trochę szkoda, bo piszę w nocy, a wtedy nikt mi nie będzie akceptował zleceń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności