Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem przed chwilą kilka tekstów i to była moja ostatnia wizyta w tym projekcie. W co drugim tekście na końcu po kilkaset pustych spacji, część materiałów to duplikaty z Gazety Wyborczej. Moderatorzy TextMarketu - pierwsza klasa. Żal to nawet reklamować.

Ja miałem trochę odwrotnie. Pisałem teksty, no przysięgam z głowy leciałem, i co drugi odrzucany, bo niby nieunikalny. Po jakimś czasie dałem sobie spokój i przeniosłem się na konkurencyjny portal. Moderatorom Textmarket polecam dokładniej sprawdzać teksty - jak widać można zniechęcić kupujących i sprzedających.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Up tak samo jak kolega powyżej dodałem chyba 5 na początku i wykazało, że 3 to plagiat (co jest śmiechu warte bo pisane z palca, do tego na dwóch programach sprawdzam zawsze unikalność by nawet w 1% nie były do siebie podobne)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Up tak samo jak kolega powyżej dodałem chyba 5 na początku i wykazało, że 3 to plagiat (co jest śmiechu warte bo pisane z palca, do tego na dwóch programach sprawdzam zawsze unikalność by nawet w 1% nie były do siebie podobne)

A ja nie sprawdzam - po prostu piszę. W Textmarkecie od dawna, w GT od niedawna, ale z sukcesami. Żadnego tekstu nikt nie ocenił jako nieunikalny...

• 3 tygodnie później...

Wpłaciłem przez dotpay środki żeby zakupić 1 artykuł (12 zł dla testu), ale zawsze myślałem, że integracja z płatnościami elektronicznymi jest po to aby to się odbywało automatycznie... Już tydzień mija i pisze, że wpłata nie zrealowana (z błędem).

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

• 3 tygodnie później...

Brakuje kilku opcji typu wyłączenie powiadomień. Zastanawia mnie także, czy moderatorzy mają wykształcenie polonistyczne i faktycznie rzetelnie wrzucają teksty do poszczególnych grup cenowych. Miałem też problem natury nierzetelnego klienta, który mimo otrzymania tekstów ich nie zatwierdził. Ponad miesiąc czekałem, aż sprawa zostanie rozwiązana - bez skutku. Fajnie zapowiadający się projekt, ale zbyt dużo niedociągnięć ;) tak jak wspominali przedmówcy, lepiej już zlecić osobiście i mieć pewność, że nie dostanie się tekstu z nadmiarem spacji

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności