Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Biorąc pod uwagę, że w bazie TM jest kilka tysięcy artykułów - dodanie kilku i oczekiwanie, że sprzedadzą się od ręki, to trochę naiwne myślenie.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zaczełam pisać pare dni temu. ani jeden tekst sie nie sprzedal

Napisz 100 i olej temat. To, co się sprzeda, pozwoli Ci na realizowanie zamówień, gdy uzyskasz dostęp do tego działu.

Mam propozycję funkcjonalności, której brak przyprawia mnie o zawroty głowy ile razy chcę skorzystać z Textmarketu: oznaczanie artykułów jako wykorzystane. Niech sobie wiszą na liście, ale czytelnie wyróżnione, żebym nie miał problemu, ze już gdzieś je użyłem.

Na rachunku określasz termin płatności (14 dni) i w podanym terminie zawsze miałem przelew. W moim przypadku przekroczyli tylko raz, gdy w krótkim czasie wysłałem dwa rachunki na identyczną kwotę i im się pomieszało. Poza tym, zawsze po 14 dniach jest przelew. Nie pisz - po prostu zadzwoń.

Nie rozumiem, TM przyjmuje rachunki w czystym pliku z Excela? Nie trzeba podpisywać już i latać na pocztę, by wysłać pisemną kopię rachunku?:)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Nie rozumiem, TM przyjmuje rachunki w czystym pliku z Excela? Nie trzeba podpisywać już i latać na pocztę, by wysłać pisemną kopię rachunku? :)

A trzeba było? To chyba o czymś nie wiem....Od zawsze taka opcja jest. Na pocztę leciałem z pierwszym rachunkiem. Później, dzięki Pani Magdzie, dowiedziałem się o tej opcji i od tej chwili, na podstawie rachunków w Excelu, wypłacam wszystkie pieniądze. Dostaje maila o przekazaniu rachunku do księgowości, a w odpowiednim czasie pieniądze. Nic nie podpisuje, niczego nie wysyłam pocztą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności