Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa razy wypłacałem pieniądze i dwa razy musiałem wysyłać rachunek normalnym listem. Fakt, było to na początku działalności serwisu, ale drugi rachunek na pewno wysyłałem już po tym, jak weszła zmiana w ustawie pozwalająca na elektroniczne przesyłanie rachunków. Mimo tego na maila poinformowano mnie, że w TM takiej opcji nie ma i musiałem drałować na pocztę.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

bok@prolink.pl - najlepiej pisać na ten i przedstawić sprawę, a powinni ją przekierować do odpowiedniego działu. Ja tak zrobiłem, gdy wysyłając wiadomości na textmarket@prolink.pl przez 2 tygodnie nie dostałem żadnej odpowiedzi a infolinia nie odpowiadała.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Korzystał ktoś z opcji złożenie reklamacji na zakupiony tekst?

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

100 zł minimalnej wpłaty? Serio? Czy dla nich jedynym, nadżędnym i największym celem jest zdzieranie pieniędzy? No wiadomo, że chcą zarobić, ale co im szkodziło te 10 zł minimalnej wpłaty? Jak ktoś chce kupić jeden tekst, za niższą kwotę i zobaczy, że minimalnie można wpłacić 100 zł, od razu zrezygnuje i się zniechęci.

Brawo Textmarket - kolejny NIEZADOWOLONY klient.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności