Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

100 zł minimalnej wpłaty? Serio?

Twoim problemem jest limit wpłaty, moim - wypłaty :)

Ciekawe, czy moderator mógłby "przeksięgować" środki :) Skoro mogą dawać bonusy...

//

Niby znam ten serwis od dawna, ale jestem zaskoczony tym, że nie ma opcji segregowania tekstów wg ceny. 20 000 artykułów w bazie, a taka fuszerka. Te najstarsze teksty nie mają prawa się sprzedać.

Nawiązując do halloweenowego konkursu Prolinka z FB, straszne to jest.

• 2 tygodnie później...

A mnie zastanawia jeszcze jedna kwestia. Czy zamówienia są w jakikolwiek sposób moderowane przez administrację? Chodzi mi o to, że jest sobie zamówienie kategoria Low stawka też według tego naliczona a w środku opis, że mają one posłużyć do dodawania do WARTOŚCIOWEGO serwisu.

Jak dla mnie branie takiego zamówienia to łatwa opcja do władowania się w bagienko.

Chodzi mi o inną sytuację. Ktoś zgłasza się do zlecenia, dostaje na maila info, że dostał je ktoś inny, a po kilku dniach to zlecenie pojawia się znowu. Ale problem w tym, że do tego już się nie trzeba zgłaszać, po prostu można je dostać bo ono wróciło. Ktoś może sobie wyjechać myśląc, że konto jest czyste, a tu bach - zlecenie. Widział to ktoś czy nie? :)

Czasem są wystawiane jednocześnie zlecenia o takiej samej treści - wystarczy, że zgłosisz się do wszystkich np. 3, ale zleceniodawca najpierw wybierze dwóch wykonawców, a dopiero po kilku dniach wykonawcę trzeciego. Wtedy to wygląda tak, jakbyś rzeczywiście dostała zlecenie, które najpierw przepadło :)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ja miałam, minęło 14 dni, więc wysłałam wiadomość.Po napisaniu maila do nich, otrzymałam odpowiedź, że coś tam coś tam jakiś problem i następnego dnia (albo 2 dni po wiadomości - już dokładnie nie pamiętam), pieniądze pojawiły się na koncie.

Zresztą wydaje mi się, że oni mają coś takiego w regulaminie że płacą w ciągu 14 dni, chyba, że pojawią się jakieś problemy to wtedy w ciągu 30. Ale nie pamiętam dokładnie, poszukaj sobie albo napisz wiadomość z pytaniem - u mnie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności