Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W takiej sytuacji nieprzyznane zlecenie jest widoczne w zakładce "Moje zamówienia". Ja piszę o sytuacji, gdy nie ma niczego i nagle coś wraca. Może znajdzie się osoba, która będzie wiedziała o co mi chodzi :)

Oooo, #804 tam też ktoś o tym pisał. Miałam to samo właśnie.

Ja tak miałam. Nie dostałam zleceń, do których się zgłosiłam, więc zrobiłam sobie przerwę od klikania między długimi weekendami. Zastało mnie "zlecenie nie wykonane w terminie" (1 dzień) z karą (połowa kwoty) i wpisem o niewywiązaniu się z terminu w komentarzech copywritera.

Nie no, to się po prostu w głowie nie mieści !!! "Bardzo interesujące" zlecenie wisi teraz :D Sam opis tego jak mają wyglądać 2 krótkie teksty jest tak skomplikowany, jakby te 2 teksty miały uratować Ziemię przed zagładą. Są wskazówki kim ma być osoba pisząca, szkoda, że nie ma opisu co do wieku, płci, miejsca zamieszkania, zarobków, koloru włosów, wykształcenia rodziców itp. Oczywiście poziom MEDIUM, ale wymagania na najwyższym poziomie. Nie rozumiem, skoro ktoś jest najmądrzejszy na świecie to po co zleca napisanie tekstów komuś innemu, kto z góry jest już na pewno głupszy?! Niech sobie ta osoba machnie 2 IDEALNE teksty w 5 minut i wszyscy będą zadowoleni. Współczuję osobie, która za marne 20 zł (brutto!) będzie się męczyć i stresować, że może tekst się jednak nie spodoba zleceniodawcy, który oczekuje, że autor umie czytać w myślach. Pozdrawiam piszących i życzę cierpliwości.

A umieszczacie arty na gieldatekstow? Jeśli tak to, który serwis lepszy? Ja dopiero dziś na niego natrafiłam, bo zrobiłam sobie przerwę w pisaniu i się nie orientuję. Ogólnie gdzie szybciej schodzą artykuły?

Co do tekst market to taki przestój, że masakra.. może po prostu jakaś część osób przeszła z TM do tej giełdy, a może jest jeszcze jakiś inny serwis fo tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności