Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

proponuje pole ze słowem kluczowym aby nie było obligatoryjne. Chciałbym przeglądać wszystkie działy, a tak po omacku to nie wiem co już jest.

A i jeszcze jedno. Ktoś już z was zaczął zarabiać na textmarkecie?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Robbieriviera, Dywyn,

tak - faktury są wystawiane od ręki po wysłaniu maila do nas.

Automatyczny moduł będzie niedługo dostępny online.

Fikas,

no postaramy się :)

Hicarian,

pytanie czy takie przeglądanie jest potrzebne dla Copywritera czy Klienta. Klient raczej wpisze słowo kluczowe, którym jest zainteresowany. Tematyki nieraz są bardzo rozlegle i mogą faktycznie odnosić się do tysięcy różnych haseł.

Odnośnie zarabiania - to dopiero drugi dzień działania, ale patrząc z prolinkowych doświadczeń, kto jest aktywny na początku - zarabia najwięcej. Zatem zachęcamy do rejestracji i dodawania tekstów.

Pierwsi Copywriterzy, którzy dodadzą najbardziej jakościowe teksty otrzymają specjalny status w Textmarket i ich teksty będą wyróżniane. Niedługo wprowadzimy system rang.

Jeśli osoby kupujące teksty martwią się o ich unikalność, to muszę powiedzieć, że nie ma takiej możliwości, aby nieunikalny tekst przedostał się do systemu. Zrobiłem mały test i wrzuciłem wczoraj kilka nieunikalnych tekstów, żeby sprawdzić czy zostaną zaakceptowane przez moderatora - żaden z nich nie został zatwierdzony i zostały odrzucone.

Jednocześnie nie polecam testowania skuteczności ponieważ jest to niezgodne z regulaminem od strony copywritera i może grozić poważnymi konsekwencjami.

Jak widać system działa bardzo dobrze :) można spokojnie bez obaw kupować teksty

Pyszne blogi kulinarne :o)

Krótka informacja

Jestem właśnie świeżo po zakupie tekstu i

- podana liczba znaków nie jest zgodna ze stanem faktycznym (zakładając, że liczono znaki ze spacją to powinno ich być 1340 a jest 1254)

- natomiast sam tekst oceniam na -4/5 (pojawiło się kilka literówek oraz jeden rażący błąd składniowo-stylistyczny).

Od strony technicznej wszystko przebiegło OK.

----

EDYCJA:

Problem tkwił w niewłaściwym zliczaniu znaków przez system. Bug został naprawiony a ja w zamian za aktywny udział w testowaniu dostałem kolejny artykuł :)

P.S. Drugi artykuł lepszej jakości.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności