Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzieci, uspokójcie się :D

Dobrze, pani mamo :P

Po prostu przeraża mnie taka roszczeniowa postawa w przypadku sytuacji, gdy nie ma się do czego przyczepić, bo takie osoby pracują potem na wszystkich copywriterów i przez to jesteśmy negatywnie kojarzeni.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Dzieci, uspokójcie się

Bunitas mnie wyprzedziła :)

Jak w piaskownicy, wole polityczne dyskusje. Z Sindirusem właściwie nie zgadzam się nigdy, ale tym razem chyba ma rację.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

1000zzs za 80groszy? Czekaj czekaj.. i Ty piszesz Złotko, że to więcej niż średnie wynagrodzenie na godzinę? To Ty zapier* z pisaniem szybciej niż połowa Polaków z mówieniem - mam nadzieję, że też kiedyś takie coś opanuję.

Po pierwsze napisałem że więcej niż minimalna krajowa a nie średnia.

Po drugie precli ja nie piszę, ale wiem z jaką prędkością można pisać.

Znam osoby piszące po 15.000 znaków na godzinę. Mowa oczywiście o preclach.

Niestety czy wam się podoba czy nie to konkurencja na preclach jest bardzo duża. Módlcie się żeby rząd nie oskładkował zusem umów o dzieło bo dopiero będzie dramat.

Dobrze, pani mamo :P

Nie współpracowałem tu ;) ani tam, ale mama to fajna kobieta ;)(to tak od tematu uciekając )

Schemat działania (stawiam flaszkę ;)

Wezmę tam ;) wystawię tu albo na ZPN i ot ;)

Konkurencja może i jest ;) ale "Stefa kupił tusz do drukarki i był dobry, bo zamówił z allegro od Gienka co ma "tusze za darmo"

Ja myślę sobie tak, jest grudzień i uśmiechnijcie się ;)

Znam osoby piszące po 15.000 znaków na godzinę (chciałbym poznać ;) poważnie to ja firmę otworzę i 99% projektów co jest w dziale, "COPY", tego typu portali, stron i pośredników pokonam

Panowie 60 minut (10 precli za 10 zł, w ciągu godziny to tak, 5 minut na napisanie a minuta na sprawdzenie ot;)

No tak, chyba że w ciągu godziny 20 osób piszę te teksty ;)

Nie schodzić poniżej 10 zł, jak nie to dam wam namiar na rozkładanie towaru, roznoszenie gazetek itd;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Konkurencja może i jest ;) ale "Stefa kupił tusz do drukarki i był dobry, bo zamówił z allegro od Gienka co ma "tusze za darmo"

Ja myślę sobie tak, jest grudzień i uśmiechnijcie się ;)

@Herkules, zakąś czymś... :winko:

Znam osoby piszące po 15.000 znaków na godzinę (chciałbym poznać ;) poważnie to ja firmę otworzę i 99% projektów co jest w dziale, "COPY", tego typu portali, stron i pośredników pokonam

Ja znam, może dlatego prowadzę firmę :)

Nie schodzić poniżej 10 zł, jak nie to dam wam namiar na rozkładanie towaru, roznoszenie gazetek itd;)

i to jest sedno wyceny wartości precli, raczej nie spodziewałbym się wzrostu cen w najbliższym czasie, zwłaszcza że jak kiedyś pisałem, jest to praca nie wymagająca kwalifikacji a co za tym idzie rynek jest bardzo konkurencyjny

nie ma bariery wejścia, pracować może każdy kto ma komputer i internet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności