Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Ja, a raczej moja żona, która powoli zaczyna wdrażać się w pisanie artykułów (przychodzi jej to bardzo ławo, w odróżnieniu ode mnie:) zauważyła jeden błąd w obsłudze samego panelu. Otóż zgłaszając chęć wykonania określonego zlecenia decydujemy się w jakim czasie jesteśmy w stanie je wykonać. Przykład ktoś zamawia 5 artykułów o butach i daje na to 3 dni. My składając ofertę możemy ten czas skrócić do np 1 dnia. Wszystko jest OK tylko, że wygrywając takie zlecenie w zakładce zamówienia pokazuje się informacja, że zostaliśmy wybrani do zlecenia mając na nie 3 dni a nie jeden jak deklarowaliśmy. Żona będąc przekonana, że taki ma właśnie okres na wykonanie zlecenia postanowiła je napisać nie dziś a jutro wieczorem. Jak się okazuje nie wykonała zlecenia na czas. Tym samym uważam, że w panelu powinna się pokazywać rzeczywisty czas na wykonanie zamówienia a nie ten jaki został wyznaczony przez zlecającego. Taka informacja jest całkowicie niepotrzebna i wprowadza w błąd. Szczególnie osoby wykonujące wiele zleceń, które mogą zapomnieć jaki czas deklarowały na wykonanie zlecenia. Oczywiście kontakt z administracją niczego nie wyjaśnił i żona otrzymała "negatywny" komentarz co znacznie zmniejszyło jej zapał do korzystania właśnie z tej giełdy tekstów na rzecz konkurencji, a szkoda.

• 2 tygodnie później...

Dotychczas sprzedałem dwa z kilkunastu tekstów :) Oferty wiszą od paru miesięcy, jednak tematyka jest dość specyficzna lub jakość zbyt wyśrubowana. Tak czy owak zarobiłem kilkadziesiąt złotych :)

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności