Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jaka jest kategoria/tematyka tych trefnych tekstów, które Wam odrzucali? Może to akurat tylko wina moderatora tego konkretnego działu :)

Cztery minuty po dodaniu wpisu

"Proszę o wprowadzić poprawki:

Fraza kluczowa nie może znajdować się w tytule."

:D

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ja też pisałam z różnych kategorii. Teraz mam poprawić frazę, która niby jest skopiowana. Sprawdzałam w programie antyplagiatowym - tekst w 100% unikalny. Dodałam komentarz z prośbą o wskazanie linku, z którego niby coś skopiowałam. Ciekawe czy coś mi odpowiedzą, bo ja nie poprawię tego fragmentu, jeśli nie wskażą mi gdzie znajdę identyczny fragment.

Minęło parę minut. Linku nie otrzymałam, a zlecenie jest już zrealizowane bez poprawek. Śmiech na sali.

Ja też pisałam z różnych kategorii. Teraz mam poprawić frazę, która niby jest skopiowana. Sprawdzałam w programie antyplagiatowym - tekst w 100% unikalny. Dodałam komentarz z prośbą o wskazanie linku, z którego niby coś skopiowałam. Ciekawe czy coś mi odpowiedzą, bo ja nie poprawię tego fragmentu, jeśli nie wskażą mi gdzie znajdę identyczny fragment.

Minęło parę minut. Linku nie otrzymałam, a zlecenie jest już zrealizowane bez poprawek. Śmiech na sali.

Ale nie stawiałaś kropek. Ja stawiałem :-) Fakt - mój błąd. Zlecenie wracało do mnie, bo gdzieś w piętnastym zdaniu nie było kropki. Gdybym był zleceniodawcą, nie odrzucałbym zlecenia, nie kopiował zdania bez kropki, nie pisałbym "proszę postawić kropkę". Postawiłbym ją w tekście, ewentualnie zaznaczając w komentarzu - mały błąd. Byłoby szybciej ....

Bardzo możliwe, że osoby sprawdzające te zlecenia, nie mają możliwości ich modyfikacji, stąd takie wytykanie najmniejszych błędów, kiedy można taką kropkę dostawić samemu.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

zlecenie: 270 słów, w tekście info: 0d 4 do 5 tysięcy.. to w końcu ile??

znaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności