Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Textmarket nie zlicza słów typowych dla języka, jak ja to roboczo nazywam (ciągle zapominam jak się naprawdę nazywają) - wszelkiego typu spójniki, przyimki i tak dalej. W sumie jest to sensowne, ponieważ trochę dziwnie płacić za użycie "i". :D O ile się dobrze orientuję to kiedyś dla Libre Office w wersji 4.0 była nakładka, która pozwalała na zliczanie słów z wykluczeniem typowych dla języka słów, w zależności od użytego słownika, ale musiałbyś poszukać. Przede wszystkim czy wciąż to jest i czy obecna wersja 4.2 to wspiera.

Witam

Proszę bywalców ipraktyków o porównanie jakości texmarket.pl i supertresc.pl.

Korzystam z supertresc.pl i testowo zamówiłem parę na texmarket.pl i nie wiem czy źle trafiłem z 2 copywriterami bo jest kiepsko.

Teksty na test dałem w jakości MEDIUM.

• 2 tygodnie później...

Mam konto na Text Market ale według mnie słabo się on prezentuje na tle Giełdy Tekstów. Serwis w ogóle nie jest intuicyjny, moim zdaniem wygląd pozostawia wiele do życzenia i zastanawiam się, jaki w ogóle jest tam ruch, bo w te statystyki to tak jak na GT to ja nie wierzę.

Druga sprawa to fakt, że TM chyba nie przyjmuje precli (nawet jeśli są oznaczone kategorią LOW), w GT nie ma tego problemu, oznaczamy odpowiednio tekst a tutaj jakiej durnowate low, medium i premium i nie wiadomo o jakie treści chodzi, co można dodawać a co nie. Ktoś się musi za ten serwis porządnie wziąć.

Ja nie wiem ale na Giełdzie Tekstów moje treści się sprzedają, póki co wolno, ale się sprzedają. Natomiast w Text Markecie nie sprzedałam jeszcze nic, mimo, iż tematyka którą podejmuje jest chodliwa i teksty medium albo premium. Jak jest u was w tym względzie? Sprzedaje ktoś w tym momencie z powodzeniem na TM?

• 2 tygodnie później...

Nie rozumiem ciebie po raz kolejny, piszesz teksty a nijako również kupujesz (nawet w dwóch miejscach ) po to by skompromitować firmę z którą nic ciebie nie łączy?

Nie twoja broszka i nie twój problem, jakoś "dziwnie" ludzie mają w ostatnich miesiącach na takie coś czas

co ciebie to interesuje ty jesteś klientem, ty jesteś pisarzem (tych tekstów) , ty prowadzisz jeden albo drugi portal, czy tylko SZUKASZ?

Można zgłosić problem techniczny, jakikolwiek na linii ty - platforma z jaką współpracujesz, ale tego nie potrafię za nic w świecie zrozumieć

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Herkules, po raz kolejny niezbyt podoba mi się Twoja wypowiedź. Według mnie zwroty "Ty", "Ciebie" itp. powinno pisać się z wielkiej litery. To nic nie kosztuje, a każdemu jest przyjemniej ze sobą rozmawiać.

Poza tym czemu osoba, która pisze miałaby nie kupować tekstów? Załóżmy, że potrzebny Ci tekst na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Masz sam go pisać, bo przecież Ty piszesz, a nie kupujesz? Co za różnica kto co robi.

Ja uważam, że trzeba zwracać uwagę na to, że niektórzy sprzedają w dwóch miejscach te same teksty. Nie w porządku jest sprzedawać to samo jako unikalne.

Co w sytuacji, jeżeli zamieści się takie same artykuły na dwóch portalach i kiedy na jednym się sprzeda, to z drugiego się taki artykuł wycofuje? Czy to też jest nie fair, biorąc pod uwagę, że przecież nie sprzedaje się jednego tekstu dwa razy, tylko umieszcza w dwóch miejscach, po to by szybciej go sprzedać?

Poza tym czemu osoba, która pisze miałaby nie kupować tekstów? Załóżmy, że potrzebny Ci tekst na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Masz sam go pisać, bo przecież Ty piszesz, a nie kupujesz? Co za różnica kto co robi.

Bardzo duża bo jeżeli zaznaczasz iż piszesz, to piszesz, a nie zarabiasz na pośrednictwie to raz

Dodajmy, iż każdy copy pisze w ogłoszeniu (TEKSTY piszę samodzielnie)

Ja uważam, że trzeba zwracać uwagę na to, że niektórzy sprzedają w dwóch miejscach te same teksty. Nie w porządku jest sprzedawać to samo jako unikalne.

Mam samochód, a oferta pojawia się nie w 1 miejscu lecz 30tu innych portalach ogłoszeniowych (czy zamierzam wykonać usługę i informuję o tym w wielu miejscach) , prosta zasada kto lepszy ten lepszy

Herkules, po raz kolejny niezbyt podoba mi się Twoja wypowiedź. Według mnie zwroty "Ty", "Ciebie" itp. powinno pisać się z wielkiej litery. To nic nie kosztuje, a każdemu jest przyjemniej ze sobą rozmawiać.

Zauważ jedno, tutaj każdy nie jest na per pan a przechodzi na TY więc nie widzę powodu pisania czegoś z dużej litery

Zresztą jak już mówiłem to ani nie moja, ani nie wasza broszka czy też problem, siedzicie i wyszukujecie je tam gdzie ich nie ma, piszcie teksty, zarabiajcie hajs i tyle

Herkules wyjaśnię ci. Nie kupuję.

a za chwile

A co do tego że kupiłam dziś te teksty - celowo.

Normalnie prawo podwójnej negacji już po kilkuset znakach

Dziękuje i miłego dnia, nie widzę tutaj żadnej złej i nie kulturalnej wypowiedzi, nie rozumiem tego, iż komentujecie coś co was bezpośrednio nie dotyczy tylko tyle, a niektórzy jeszcze temu przeczą

Co w sytuacji, jeżeli zamieści się takie same artykuły na dwóch portalach i kiedy na jednym się sprzeda, to z drugiego się taki artykuł wycofuje? Czy to też jest nie fair, biorąc pod uwagę, że przecież nie sprzedaje się jednego tekstu dwa razy, tylko umieszcza w dwóch miejscach, po to by szybciej go sprzedać?

No niestety wedle niektórych wychodzi na to, iż nie ;) masz trzymać w jednym miejscu bo inni cię namierzą ot logika ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności