Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Herkules odsyłam do regulaminu forum i etykiety - chyba dawno tam nie zaglądałeś. Poza tym kupiłam kiedyś tekst do celu własnego, nigdzie go później nie sprzedawałam. Więc mogę i pisać, i kupować.

Literutopia, może to nic złego zamieścić jeden tekst w kilku miejscach, ale co zrobić w sytuacji, w której załóżmy, że nie zdążysz usunąć tekstu, który sprzedałaś na jednym portalu i sprzeda się on na drugim?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakieś 2 lata temu też pisałem na TY do każdego i per pan, wytłumaczono mi inne zasady, z szacunkiem i bezpośrednio ale nie wiem czego ty oczekujesz iż każdemu ma się tutaj pisać z "poważaniem per pani, pan"?..uwierz tak w bezpośrednim kontakcie ze zleceniodawcą od początku do końca się zachowuje..ale czego TY oczekujesz od mojej osoby?

Poza tym kupiłam kiedyś tekst do celu własnego, nigdzie go później nie sprzedawałam. Więc mogę i pisać, i kupować.

Przypominam copywriter to ktoś kto pisze na każdy temat, potrafi do wszystkiego dojść i przeanalizować we własnym języku (info poniżej)

Copywriter pisze teksty.. itd

https://pl.wikipedia.org/wiki/Copywriter

Obrzucacie portal błotem za to, iż ktoś zamieścił w jednym i drugim te same teksty

Zaprzeczacie głównej zasadzie (iż tylko piszecie a nie pośredniczycie i kupujecie, bo po co ci teksty jak nie pozycjonujesz, nie bawisz się w firmowe SEO? nie róbcie ze mnie i innych tutaj nieświadomych osób, WY je sprzedajecie, kiedyś np. taki sindrus potrafił do kilku z nas wysłać o takim COPY info i zachował się bardzo dobrze (powiedział, iż skupuje je gość po 90 gr a sprzedaje po 2 zł jako "super autor" )ostrzegł nas przed tymi co "nieświadomie dla siebie kupują za groszę" a sprzedają z przebitką (bez firmy, bez działalności a żyrujący na innych)"

Piszę teksty 3 lata i nigdy żadnego nie kupiłem (po co dla mnie jak ja je pisze? to przeczy logice?) nie bałem się podjąć żadnego tematu, nie sprzedałem drożej niż oferuje więc proszę was nie piszcie iż kupujecie "gotowe teksty dla własnej przyjemności, i to jako copy zamieszczający tutaj swoje ogłoszenia"

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Piszę teksty 3 lata i nigdy żadnego nie kupiłem (po co dla mnie jak ja je pisze? to przeczy logice?) nie bałem się podjąć żadnego tematu, nie sprzedałem drożej niż oferuje więc proszę was nie piszcie iż kupujecie "gotowe teksty dla własnej przyjemności, i to jako copy zamieszczający tutaj swoje ogłoszenia"

Widzisz, ja nie jestem tak genialna. Kupiłam tekst, który powstał na podstawie tłumaczenia z języka angielskiego. Ja nie znam go na tyle dobrze, a na polskich stronach informacji o atrakcjach w okolicach szwedzkiego Male jest jak na lekarstwo. Kupno artykułu dalej przeczy logice?

stronach informacji o atrakcjach w okolicach szwedzkiego Male jest jak na lekarstwo

Polecam encyklopedię taką pisaną a nie tylko internet (ile razy trzaskałem na podstawie info z PWN, statystycznych danych czy Guttenberga) niektórzy są za wygodni, za moich czasów napisanie referatu w czytelni zajmowało 3-4 godziny czasu nie tylko internet jest czymś wartym naśladowania (czasem warto siegnąć gdzieś do bardziej zapomnianych rozwiązań) ;)

Edit

Miasto Male?

Czy Malmo ;)

Jeśli to drugie to mam setki źródeł jeśli to pierwsze, to na pewno podjęłaś się zadania ponad swoje siły (mówimy o tekstach luźn ych za 2-3 zł, ten musiał być o zero więcej ;)

A co do pierwszego przeleciałem

Miasta

https://pl.wikipedia.org/wiki/Miasto_(Szwecja)

przeleciałem gminy

https://pl.wikipedia.org/wiki/Gminy_Szwecji

Byłem u sąsiadów za bałtyckim 2 razy (tani rejs no i wiadomo, brak cła i impreza;)

i miasta MALO nie znam (podjełaś się tego zadania więc wytłumacz gdzie takowe jest ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Cóż, w encyklopedii naszej polskiej też nic nie ma. Chodzi mi o miasto Male (nad A w nazwie jest takie śmieszne kółeczko lub kropeczka, której nie umiem napisać na klawiaturze ;)). W bliskiej jego okolicy jest miejscowość Kristineberg z kopalnią złota. To północna część Szwecji. Byłam tam na wakacjach, a że to były jeszcze czasy liceum, musiałam napisać we wrześniu opowiadanie o miejscu, które zwiedziłam. Miejsce piękne, ale niestety nie znam szwedzkiego, więc nie dowiedziałam się nic na temat historii Male i Kristinebergu. Znalazłam jakieś info na stronie anglojęzycznej i kupiłam tłumaczenie. Na jego podstawie pisałam swoje opowiadanie. :) Ja logikę widzę.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Że tak spytam, od kiedy minimalna wpłata to 100 zł?
Chciałam doładować za 50 i wyskoczył mi komunikat: Podana kwota jest nie poprawna. Minimalna wpłata to 100 PLN

Brawo textmarket. Robicie wszystko, by przechodzić do konkurencji :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

• 3 miesiące temu...

Oj widzę, że aktywności na forum brak. Mam do Was kilka pytań bo TM to nadal dla mnie szereg niejasności. Mam nadzieję, że ktoś coś poradzi. Skoro TM nie nawiązuje umowy o dzieło ani umowy zlecenie to jak udowodnić, że się z nimi współpracowało?! Sam rachunek bez umowy nic nie znaczy. Czy ktoś z Was uzyskał od TM cokolwiek na piśmie?

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności