Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak chcecie kod to na textmarket (at) prolink.pl. Dostałem w ciągu sekundy.

1. Wyszukiwarka. Wyszukiwarka nie działa lub działa do luftu.

Zróbcie wyszukiwarkę które będize indeksowała artykuł i tagi. Mam wrażenie, że raz przeszukiwane są tylko tagi i to na ścisłym dopasowaniu (ubezpieczenie ale już nie ubezpieczenia) a raz tekst. I czemu fraza i kategoria jest obowiązkowa? Chcę wyszukać teksty od 2k do 5k znaków bez podawania frazy i kategorii - nie mogę. Nie działa ograniczanie długością znaków.

2. Przenoszenie tekstów pomiędzy projektami. Kupiłem tekst do danego projektu ale rozpędziłem się i powien znaleźć się w innym.

3. Program partnerski.

To tak na początek.

Przed chwilą kupiłem 2 teksty: jeden na 1k znaków, szczerze mówiąc taki sobie, drugi na prawie 3k znaków i ten to nawet mogę wstawić na stronę jako zapchajdziurę :blink: Jest dobrze

i ja i ja na testy :blink: jak jeszcze się załapię :)

a na poważnie, to wreszcie ktoś wpadł na ten genialny pomysł

na PiO masa CW sprzedaje swoje teksty za grosze, a nigdy nie ma pewności, co w tej paczce przyjdzie...

BBBBBBBAAAAAAAAAARRRRRRRRRRDDDDDDDDZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOO

duże brawa ;)

macie we mnie klienta (tego co kupuje teksty, bo nie ma czasu pisać :))

dymna.jpg

Witam,

Poproszę o kod dostępu na pw.

Według mnie idea portalu jest świetnym pomysłem. Zwłaszcza jeżeli admini dopilnują, aby wszystko było uczciwie i bezpiecznie. Czegoś takiego brakowało na naszym rynku. Firma ProLink jest znana na rynku dlatego też wierzę w powodzenie projektu - życzę sukcesu!

Ja wrzuciłem parę tekstów. Widzę, że są tylko dwa przedziały cenowe - 1000 i 2000 znaków. Teksty powyżej 3000 znaków są liczone jak 2000.

Może warto byłoby to zmienić?

Myślę, że warto byłoby wprowadzić statystyki pokazujące wskaźnik zapotrzebowania na daną tematykę - z tym, że najpierw trzeba byłoby wprowadzić opcje zgłaszania zapotrzebowania na dane tematy. Ewentualnie można wprowadzić wskaźnik rotacji, który informowałby po jakim czasie schodzą teksty z danej tematyki (od momentu dodania do systemu).

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Mam uwagę - nie ma możliwości edycji tekstu (i nieważne, czy już zatwierdzonego czy nie), a mogą się wydarzyć literówki, a copywriter nie może poprawić tekstu.

Aha i jak wygląda kwestia formatowania? można wrzucać np teksty z pogrubionymi słowami kluczowymi?

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Nie czytałem całego tematu, więc z góry przepraszam jeśli ktoś coś podobnego już powiedział, ale moim zdaniem bardzo istotnym usprawnieniem byłaby możliwość zgłaszania zapotrzebowania przez sprzedawców na teksty z danej tematyki czy pod słowa kluczowe.

Bo jeśli dobrze rozumiem, teraz writerzy dodają teksty, nie mając gwarancji, że czy ktoś się nimi zainteresuje, kupi dzisiaj lub za 8 miesięcy. Takie publiczne requesty lub statystyki zapotrzebowania na teksty w danej tematyce myślę że wydatnie pomogłoby zapełnić system tekstami, które ktoś będzie chciał kupować.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Vojciech,

dzięki za info dot. unikalności.

Bardzo dbamy o to by wszystkie teksty były możliwie najwyższej jakości.

Więc cieszy nas taka informacja od użytkownika.

Hicarian,

tak rejestracja niedługo będzie już publicznie dostępna.

Bybek5,

dzięki za zgłoszenie. Już poprawione. Jeśli ktoś wykryje błędy - będzie nagradzny artykułami gratis tak jak Bybek5.

SilverT, Sz3lo

jeśli chodzi o copywriterów - tekstów nie brakuje. Ruch jest spory.

Pracujemy też nad modułem zlecania tekstów na konkretne słowa kluczowe. Wydamy w przyszłym tygodniu.

SEOstuff,

dzięki za miłe słowa. Mamy nadzieję, że Textmarket będzie generował na prawdę sensowne zarobki dla Copywriterów. Oraz będzie źródłem bardzo dobrych tekstów dla klientów.

Sindirus,

ranking kategorii już jest w trakcie. W przyszłym tygodniu zostanie wydany.

Nomadowy,

wyszukiwarka przeszukuje tytuły oraz treść artykułów. Sprawdzamy - możliwe że jest jakiś bug. Przypominamy - to jest wersja zamknięta, do testów. Dlatego mogą się zdarzać drobne błędy.

Zgadzamy się z uwagami. Wszystkie trafne. Otrzymujesz doładowanie na 3 texty gratis. Prześlij email na który się zarejestrowałeś na PW. Zachęcamy do aktywności :) to się opłaca.

Początkujący, Czytelnik

dzięki za tak pozytywne opinie. Staramy się.

Będziecie zadowoleni ;)

Rubis,

sprawdzamy kwestię 2000-3000 znaków. Jeśli jest błąd - szybki naprawimy i otrzymasz bonus. Prześlij email na który się zarejestrowałeś na PW.

Bunitas,

edycja tekstów - fakt. Niedługo będzie na produkcji. Dzięki za uwagę, proszę o adres email na PW.

Acha i mam uwagę, a raczej pytanie. Czytamy w 'korzyściach dla właścicieli' w rubryce 'bezpieczeństwo' => "Jeśli artykuły nie spełnią wymagań, zwracamy środki". Jaką copywriter ma pewność, że nie znajdzie się kilku cwaniaków, którzy załóżmy zakupią teksty, następnie je zwrócą podpierając się jakąś tanią wymówką. A za kilka dni teksty będą już hulać w kilku kopiach po sieci.. zysk dla copa 0zl, da serwisu również, a w dodatku tekst już nie do wykorzystania..

Pomysł bardzo ciekawy i z chęcią napiszę kilka artykułów i zobaczę jak to działa. Ale martwią mnie słabe zabezpieczenia względem potencjalnych naciągaczy, no chyba że o czymś nie wiem.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Może to Wam pomoże w szukaniu błędów.

Co do błędu z wyszukiwarką przykład:

kategoria: Biznes i Finanse

fraza wyszukiwana: Pożyczka

Pokazał się artykuł (m. in.): Pomocna dłoń.

W całym tekście ani razu nie występuje fraza pożyczka ani nic nie jest związane z pożyczkami.

Inne wyniki też są nie do końca pasujące do zapytania.

I kolejna uwaga odnośnie rejestracji. Coś jest nie tak z respoderem, bo link aktywacyjny na gmailu trafił do spamu :D Ktoś w wątku gdzieś wcześniej też o tym wspominał.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Acha i mam uwagę, a raczej pytanie. Czytamy w 'korzyściach dla właścicieli' w rubryce 'bezpieczeństwo' => "Jeśli artykuły nie spełnią wymagań, zwracamy środki". Jaką copywriter ma pewność, że nie znajdzie się kilku cwaniaków, którzy załóżmy zakupią teksty, następnie je zwrócą podpierając się jakąś tanią wymówką. A za kilka dni teksty będą już hulać w kilku kopiach po sieci.. zysk dla copa 0zl, da serwisu również, a w dodatku tekst już nie do wykorzystania..

Może być coś na podstawie pozytywnych i negatywnych(plusów i minusów) punktów.

Np. jeśli mamy listę artów do kupienia to widzimy status copywritera, i jeśli ktoś kupuje arty i mu się podoba to daje plusa, jeśli coś nie tak(duplikat) albo lipna jakość to daje minusa. Patrząc na ilość plusów, możemy od razu wiedzieć czy warto kupić arta czy nie.

Jak kolega wyżej wspomniał, że jest jakiś błąd z wyszukiwarką, lipnie znajduje teksty.

A poza tym fajnie by było gdyby była możliwość przeglądania listy. Bez wyszukiwania.

Nie wiem czy pomysł już był, ale też zlecanie tekstów by było przydatne np. zlecamy tytuł tekstu wraz z frazami jakie mają wystąpić, copywriter pisze i wystawia cenę za tekst.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności