Skocz do zawartości

Nowy katalog easydirectory.org

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

Może to mało istotne dla robotów, ale bardziej dla userów . Chodzi o wyświetlanie podkategorii należało by dopisać coś w stylu ORDER by ASC :D co by było alfabetycznie

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może to mało istotne dla robotów, ale bardziej dla userów . Chodzi o wyświetlanie podkategorii należało by dopisać coś w stylu ORDER by ASC :D co by było alfabetycznie

Zrobione sorki na początku nie zrozumiałejm posta. Sortowanie podkategori po nazwie.

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Zapodałem również i tylko jedna rzecz mi się nie podoba:

- sortowanie po tytule.

Z miejsca zacznie się wyścig "AAA" czy wykrzykników przed właściwym anchorem, stąd wnioskuję aby było podobnie jak w qlweb, czyli:

- kolejność według dodania, lub

- kolejność według PR

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

nie umiem dodać nowej kategorii - każe mi się zalogować - to się loguję, ale nadal nie wpuszcza i nie można dodac kategorii

ja tak miałem pod Operą, po próbie w IE jest OK (pewnie cookies czy cuś)

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

nie umiem dodać nowej kategorii - każe mi się zalogować - to się loguję, ale nadal nie wpuszcza i nie można dodac kategorii

Pod IE i firefox testowałem działa bez zażutu. Może masz jakieś ograniczenia co do cookies w przeglądarce.

Zapodałem również i tylko jedna rzecz mi się nie podoba:

- sortowanie po tytule.

Z miejsca zacznie się wyścig "AAA" czy wykrzykników przed właściwym anchorem, stąd wnioskuję aby było podobnie jak w qlweb, czyli:

- kolejność według dodania, lub

- kolejność według PR

Słuszna uwaga. Kolejność jest według dodania

Dzięki

Przydało by się wykorzystać Mod-rewrite.

wstawione :rotfl:

Liszek

No to teraz jest pięęęęknie!;)

Bardzo podoba mi się możliwość wstawiania różnych anchorów. Początkowo obraziłem się na żądanie rejestracji, na szczęście jest bez pierdół typu link aktywacyjny itp, a zalety to swoje ma (edycja itp)

I mały szczególik jeszcze - logo mogłoby być podlinkowane na stronę główną, szczególnie że nigdzie nie ma do niej odnośnika

Jeżeli można dodać strone aż 10 razy to może łatwiej by było aby jeden wpis kopiować do innej kategorii/podkategorii i dopiero tam edytować tzn dany wpis w danej kategorii.

Łatwiej i mniej czasu potrzeba na dodanie strony. W tej chwili przy 10 zmianach tytułu i opisu troszke czasu to potrwa.

Ale ogólne wrażenie OK.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Jeżeli można dodać strone aż 10 razy to może łatwiej by było aby jeden wpis kopiować do innej kategorii/podkategorii i dopiero tam edytować tzn dany wpis w danej kategorii.

Łatwiej i miej czasu potrzeba na dodanie strony.

Uważam to za bardzo dobry pomysł. Znacznie usprawniłoby to dodawanie. Możnaby to rozwiązać na wzór webwweb.pl z tym, że zdecydowanie zostawiłbym możliwość modyfikacji wpisów w różnych podkategoriach.

Łatwiej i miej czasu potrzeba na dodanie strony. W tej chwili przy 10 zmianach tytułu i opisu troszke czasu to potrwa.

Ale ogólne wrażenie OK.

A może z drugiej strony. Zrobiłebym coś takiego przy dodawaniu do innej kategorii wpisu który już istnieje w katalogu nie pobieranoby defaultowo danych z MetaTagów tylko brano by dane z pierwszego wpisu w katalogu i je możnabybyło edytować co Wy na to?

Liszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności