Skocz do zawartości

Nowy katalog easydirectory.org

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

W pierwszej wersji jaka wyposcilem w spalkowanym archiwium znajduje się plik PDF z moimi informacjami. Proszę osoby które jako pierwsze sciagnely ten plik aby go skasowały za nim umieszcza skrypt na serwerze.

Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot. Czekam na wasze opinie dotyczące skryptu abym mógł do ulepszać

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Brakuje mi podaktegorii związanych z podatkami, np. biura rachunkowe lub po prostu podatki.

Dotyczy kategorii Biznes oraz Usługi.

W regionalnych poproszę jeszcze Gdańsk.

Dzięki.

To je załóż :)

Liszek

A co wy na to żeby zrobić linki do podstron w katalogu dopiero ze strony szczegoly. A bezposrednio pod tytulem strony w podkatregoriach bedzie link do szczegołów strony. Zmniejszy to znacznie ilosc linków wychodzących z katalogu i zwiększy przez to jego moc? Pomysł podpowiedziął mi jeden ze znjaomych co wy na to?

Liszek

Myślę, że jaknajbardziej :(

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

A co wy na to żeby zrobić linki do podstron w katalogu dopiero ze strony szczegoly.

Zostaw jak jest, każdy sobie może zmienić. Będą tacy co jeszcze zrobią redirecta zamiast linku bezpośredniego w tych szczegółach.

Generalnie poustawiaj parametry domyślne tak, aby było najlepiej nie dla właściciela katalogu a dla userów - "wpisaczy".

Dlaczego? Ci świadomi sobie pozmieniają, a ci którzy stawiają dwudziesty katalog przynajmniej nieco lepiej zrobią "wpisaczom" :(

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

A co wy nato żeby ograniczyć dodawanie podstorn w katalogu?

W mojej wersji nie mozna dowawać niczego z nazwa w adresie .php lub .htm(l)

Za duży syf się zacznie robić (spamerzy nieśpią) wiem że nie zablokuje teog w 100% ale zawsze ogranicze

Liszek

A co wy nato żeby ograniczyć dodawanie podstorn w katalogu? wystrczy chyba domeny i subdomeny

Zostawiłbym tak jak jest, poprawienie tego to chwila moment, albo sparametryzuj jeśli Ci się chce i tak możesz zrobić z wieloma rzeczami co do których nie jesteś pewien jak by było najlepiej. Niech każdy sobie wybiera przy instalacji. Natomiast przemyśl dobrze ustawienia domyślne, bo one będą najczęstrze ;)

Pzdr,

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Ponownie problem z segregowaniem stron, który poprawiłeś na samym wstępie - obecnie najwyżej jest najświeższa witryna. Postuluję segregację według PR lub wieku dodania, ale w odwrotnej kolejności (najświeższe strony na samym dole)

Dodatkowo - po dodaniu strony błąd ortograficzny "powrót do podkategori" - winno być z dwoma "i"

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Ponownie problem z segregowaniem stron, który poprawiłeś na samym wstępie - obecnie najwyżej jest najświeższa witryna. Postuluję segregację według PR lub wieku dodania, ale w odwrotnej kolejności (najświeższe strony na samym dole)

Dodatkowo - po dodaniu strony błąd ortograficzny "powrót do podkategori" - winno być z dwoma "i"

Na razie zrobiłę sortownie po czasie dodania. Jak sie zrobi po PR to bedzie trzeba co jakis czas baze aktualizowac.

Literówka poprawiona. Powoli dobiegaja prace wykonczeniowe nad skryptem z kopia mojej bazy danych :D

Liszek

Podoba mi się ten katalog, nie patrzyłem na jego budowę, ale chyba masz to na tplkach więc może pomyśleć o stylach do katlogu.. p

A i jeszcze jedna uwaga, mozna dodać dwa razy ten sam adres do jednej podkategorii, tz. z slachem i bez slecha na końcu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Podoba mi się ten katalog, nie patrzyłem na jego budowę, ale chyba masz to na tplkach więc może pomyśleć o stylach do katlogu.. p

A i jeszcze jedna uwaga, mozna dodać dwa razy ten sam adres do jednej podkategorii, tz. z slachem i bez slecha na końcu.

Mar.

Dzięki za uwagi. Już nie można dodać do kategori tego samego adresu dodaj / :)

tplkach=templaytach? nie jestem zawodowym programistą, po postu zrobiłem katalog na swojej metodzie. JEst jeden plik ze stylami css w których możesz sobie zmieniać :placze:

Liszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności