Skocz do zawartości

[startup]Darmowa wymiana lubie to!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sądzę, że 10 pkt to za dużo na początek - bo teraz każdy czeka na wykorzystanie tych 10 pkt żeby zobaczyć efekty - a nie kilka żeby móc to sprawdzić.

1-2 pkt to myślę max. no i tak jak mówicie więcej użytkowników by się przydało.

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Prześledziłem większość systemów i jedne raz działały lepiej. Inne gorzej. Obecnie większość się pozapychała. GoglePlusik działa - jednak mało użytkowników (pomimo to warto, bo pewnie będzie więcej). Obecnie na razie rządzi FacePlus - jak będzie dalej się okaże.

:D

Nie sposób przypomnieć, że monitorujemy na bieżąco (automatycznie) wszystkie strony w pozostałych systemach i zgodnie z regulaminem każdy użytkownik systemu FacePlus.PL dodający strony do innych, prymitywnych systemów +1/Like, traci bez odwołania możliwość korzystania z FacePlusa oraz wszystkie punkty, plusy i like uzyskane dzięki FacePlusowi. Dzieje się tak dlatego, że nie będziemy marnowali Waszego czasu na ponowne klikanie plusów/like odkliknięte w innych systemach.

Jednocześnie miło mi poinformować, że FacePlus wygenerował tylko dzisiaj blisko 13 tysięcy +1 (wzrost 61% w ciągu 1 dnia) oraz 9917 Lubię to (wzrost 71% w ciągu 1 dnia), stając się 3-krotnie większy pod względem ilości kliknięć niż drugi co do wielkości na świecie system Plused. Dziękuję że jesteście z FacePlusem, dziękuję za Waszą lojalność! :-)

Pozdrawiam, J.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności