Skocz do zawartości

Strona do oceny

digita121

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jeśli ktoś miałby ochotę do oceny strony to proszę:

www.firesafety.pl

Krytykę przyjmę na klatę i chętnie dowiem się co zrobiłem źle ew. propozycje poprawy:P

Czy taki div "Najpopularniejsze" jest ok, przy walidacji jest kilka błędów do poprawy, więc tego proszę nie krytykować, to wiem i postaram się poprawić.

Dziękuję z góry.

Zapraszam do zapoznania się z ofertą: Instrukcja bezpieczeństwa pożarowego, szkolenia przeciwpożarowe.

https://dziennikosp.firex.pl

W sumie nie wygląda najgorzej. Co do kodu to się nie ma co przyczepić. Nienawidzę stosowania wcięć akapitów na stronach, ale to subiektywna opinia.

Strona ma zaledwie 780px szerokości. To tak jak by ją dostosowywać do monitorów 800x600, które są już zabytkiem.

Polecam stosować siatkę 960px - wydaje się być najbardziej optymalnym rozwiązaniem w dzisiejszych czasach, a sam stosuje szerokość 1002px - dobrze się wyświetla przy rozdzielczościach 1024px i przeglądarkach bez dodatków.

Pozycjonowane:

Najlepsze, nowoczesne meble z Kalwarii: salon meblowy kraków

Strona bardzo fajna, dla mnie są 2 wady:

- pierwsza, w logu elementy graficzne tj. gaśnica i reszta są jak dla mnie jakieś rozmazane, wyglądają jak potraktowane za mocną dozą kompresji,

- druga, bardziej osobista, jednak dotyczy na pewno części przyszłych odwiedzających - dla mnie strona za ciemna, mam lekką wadę wzroku, jasne napisy na ciemnym tle czyta mi się dość ciężko i z większości takich stron odruchowo wychodzę.

Dziękuję za uwagi, a coś pod względem seo, jest ok?

Pod względem seo wygląda w miarę dobrze.

Ja bym rozwiązał trochę inaczej kwestię nagłówków.

H1 zrobiłbym u samej góry - wyciągnął bym tekst "Profesjonalne..." z obrazka i dał go do H1,

H2 byłyby nagłówkami poszczególnych stron,

i zastosował H3 w treści tam, gdzie jest to możliwe.

Pozycjonowane:

Najlepsze, nowoczesne meble z Kalwarii: salon meblowy kraków

Jak dla mnie przejrzyście i czytelnie. Może rzeczywiście trochę za czarno, ale to kwestia gustu :D

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Dziękuję za wszystkie opinię, większość nawet pozytywnych, widać krytyczne uwagi które kiedyś posypały się na moją głowę przyniosły efekty:P Jakby ktoś chciał skrytykować stronę pod jakimś względem to też chętnie wysłucham, bo konstruktywna i merytoryczna krytyka jest lepsza od pochwał. Co do kolorów... cóż lubię czarny kolor;/ Ale spróbuję dodać trochę elementów, które może trochę rozjaśnią.

Zapraszam do zapoznania się z ofertą: Instrukcja bezpieczeństwa pożarowego, szkolenia przeciwpożarowe.

https://dziennikosp.firex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności