Skocz do zawartości

Szukam hostingu w USA z porzadnie dzialajaca poczta e-mail

colca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam hostingu za oceanem w USA z porzadnie dzialajaca poczta e-mail, sugeruje sie przewaznie ta lista najlepszych w usa i wiem ze pierwsza 10 dziala solidnie co do dzialania stron

lecz nie orientuje sie co do dzialania pod wzgledem poczty e-mail ;/

dodam ze poczta ma byc pod firme okolo 60-skrzynek wiec ma sie sprawowac b.dobrze zadnych odbijanych e-maili, list RBL itp. co byscie polecili?

Mialem u nich strony chodzily ok, poczta przy 10kontach padala ;/ potem jakis rusek zasyfil swoimi mailingami i spamerskimi stronami lokalizacje ip. i RBL jak sie patrzylo do onetu wp.pl poczta juz nie docierala;/

a ten hostgator - ceny maja wysokie oponie niezle ale jak dziala poczta? a tu zdjecia i opisowka stajni - imponujace :rolleyes:

poza tym ten webhostinghub fajnie podsumowali konkurencje ma ktos u nich konto?

Nie ma bata, na każdym shared hostingu IP może dostać się do RBLa. Pomyśl ewentualnie nad dokupieniem dedykowanego adresu IP, choć nie jestem pewny bo chyba i tak przy eximie jest sprawdzany IP na którym on jest uruchomiony (może się wypowie ktoś kto to sprawdzał?).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 1 miesiąc temu...

Ja nie polecam NinjaLion - ten hosting idzie powoli do piachu, przynajmniej jego wersja UE. Mam tam konto - support nie odpowiada na zadne pytania, a chcialem zwiekszyc pakiet. Kupilem nowe konto z kolokacja w UE i obecnie nie ma juz automatycznego zakladania kont (jeszcze pol roku bylo i konto od razu sie zakladalo) - teraz zamiast zaplacic placi sie $0,5 i dopiero po 14 dniach pelna kwote - $0,5 mi wcielo i kontoa nie zalozyli. Supportu nie ma. Wydaje mi sie, ze zwijaja powoli biznes.

Aha - na sam hosting nie narzekam, bo dziala ok, ale w obecnej sytuacji i tak nawet konta tam nie kupisz.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności