Skocz do zawartości

Serwis a funpage na facebook`u

roberto_one

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem na etapie tworzenia serwisu regionalnego + katalog firm + forum dyskusyjne. Chciałbym mieć również funpage na facebooku tylko, nie wiem czy zrobić to dla każdej strony( serwis, katalog, forum) z osobna czy też ze wszystkich kierować na funpage domeny serwisu informacyjnego.

Które rozwiązanie jest lepsze pod względem kontroli i dystrybucji informacji?

A i jeszcze jedno z facebookiem to jestem na bakier dopiero go poznaje i mam pytanie, jak mamy utworzony profil główny to kierujemy linkiem typu facebook.com/nasza.nazwa. Jak coś takiego się robi dla strony internetowej(funpage już jest założona)?

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

chodzi ci raczej o fan page.

Tak chodziło mi o fan page, nie wiem co mnie wzięlo na to funpage ;)

Ja to robię tak. Tworze serwis i do niego rss. Na fanpejdżu ustawiam RSS Graffiti i pobieram na bieżąco informacje z mojej strony. Dzięki temu masz cały czas aktualizowanego facebooka.

Ciekawy sposób, na pewno wypróbuję :blink:

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności