Skocz do zawartości

Jak zarobić, żeby się nie narobić

spac

Rekomendowane odpowiedzi

Z początku zastanawiałem się jaki dział jest lepszy, dowcipy czy pogaduszki, ale sytuacja ta nie była dowcipem ...

Siedziałem sobie dzisiaj w pracy, a tu nagle telefon. Zadzwoniła miła Pani, która zaproponowała mi umieszczenie wpisu dla sklepu na serwisie poznajfirmy.pl

Wysłuchałem oferty, dowiedziałem się jakie płyną korzyści z tej propozycji. Nagle miła Pani powiedziała, że pomoże to w pozycjonowaniu mojej strony. Jednak pół roku na tym forum dało mi pewną wiedzę, która mówi, że jest inaczej :olaboga: Gdy Pani dalej się tworzyła, sprawdziłem sobie, jak "świetnie" ta domena jest podlinkowana. Następnie zaprezentowała niezwykłe pozycje w google, po wpisaniu nazwy firmy, która się tam reklamuje, pokazuje 4 pozycję, a niedawno była 8. Świetnie! Z niecierpliwością czekałem na kwotę, aż w końcu padła, 800zł :]

Sporo straciłem odmawiając, ale może ktoś się skusi :chatownik:?

Kanada ciekawostki - czyli fakty, o Kraju Klonowego Liścia, które Cie zaskoczą!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności