Skocz do zawartości

najdroższe słowa kluczowe w Adsense

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo wysoki CTR zalożyłeś

jak sie robi serwis pod adsens to taki ctr (5%) jest realny,

przeciez buduje sie strone po to zeby ludzie klikali

natomiast przy zwyklej stronie, gdzie adsens jest tylko dodatkiem

ctr na poziomie 2% to normalka (ale zawsze sa wyjatki)

co do list dobrze platnych fraz... OLAC CIEPLYM MOCZEM

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po optymalizacji www pod adsense, ctr mam na poziomie prawie 6 % od kilkunastu dni idzie w górę i skacze 5-6 % zależy od tego co się pokazuje za reklama.

Niedawno znajomy jak wszedł na strone to zapytał gdzie mam reklamy googla bo nie zauważył że ma je przed sobą.

I jedyne co można zauważyć, że wkomponowanie reklamy w tło strony daje poważne efekty.

Ale tak jak z tymi słowami kluczowymi, musi zgadzać się z tematyką :)

Bo co nam da jeżeli będziemy mieli reklamy po 2 $ a mamy strone np. o klockach hamulcowych, a reklama pokazuje "melashonina".

Osobiście uważam, że najcenniejszą wiedzę można "wyssać" m.in. z takich for jak to i wielu innych zagranicznych, na wysokim poziomie merytorycznym. Nic tak nie uczy jak doświadczenie swoje i innych, dlatego wszystkie ebooki oraz listy z najlepiej płatnych słów to czysta lipa, która w celach marketingowych zasłania się podobno wielkim doświadczeniem weteranów adsense. Bzdura!

Ostanio nabylem ebook "Google AdSense" - Andrzej Herzberg , który tak jak myślałem okazał się tak naprawdę jakimś "FAQ" - opis panelu uzytkownika i "sr... w banie"

Jedna z wypowiedzi użytkownika pewnego forum na temat ebooka Pana Joel`a Comm's

I bought it a few days ago, returned it yesterday. It has a lot of good info but if you spend a bunch of time here and on other forums you can get most the info for free.

Pozdrawiam

A ja czekam na ten moment gdzie na llegropjawia sie oferty:

Sprzedam listę najbardzie opłacalnych słów Kluczowych Adsense

Zarób na swojej stronei w jeden miesiac 20.000 $

Bądź milinoerem z Adsense

itp itd

Kurde juz teraz mam gorączkę na samą myśl... Ile czasu im Dajecie???

I ciekawy jestem jaka będzie stawka...HEHEHEHE 9,99 czy 99,90 czy 999,- a może nawet 9999,-

Coz, nikt normalny nie dzieli sie informacja o super hiper fajnych slowach kluczowych, czemu? Bo najprawdopodobniej zarobilby wiecej na klikach niz na samej sprzedazy. Jak ktos chce robic stronki pod adsense to wiadomo ze najwyzsze stawki beda w medycynie, hostingach, kredytach, prawnikach oraz w bardzo specyficznych niszach (typu jakies filtry do wody lub rurki aluminiowe :-) ) - kiedys slyszalem ze w WP czy Onecie bardzo wysoko bidowali producenci ciagnikow :-) .

;)

pozycjonuj.png

Wiadomo, bez traficu nie ma mowy o jakichkolwiek zarobkach.

I żadne magiczne słowa tu nie pomogą.

15175 Zawsze możesz zwrócić ebooka. Masz na to 30 dni. To chyba uczciwe.

Klient, który uznał, że publikacja nie zawiera użytecznych dla niego treści może ją zwrócić.

Nie każdemu takie publikacje przypadają do gustu choć to co piszesz może wprowadzać w błąd. FAQ i opis panelu zajmują 55 z 239 stron.

15175 Zawsze możesz zwrócić ebooka. Masz na to 30 dni. To chyba uczciwe.

Klient, który uznał, że publikacja nie zawiera użytecznych dla niego treści może ją zwrócić.

Zdaję sobie sprawę, jednak napisanie tylu stron zajęło trochę czasu, co osobiście doceniam i uczciwie będzie jeśli nie zwrócę. Piszesz, że moja wypowiedź może wprowadzić w błąd. Wydaje mi się, że na taką wypowiedź spokojnie mogę sobie pozwolić, a gdyby miała ona kogolowiek zmylić - to pomyśl co muszą powiedzieć wydawcy fonograficzni czytając setki recenzji wydanych przez nich płyt. To dopiero byłaby tragedia! (która i tak ma miejsce, ale to pomińmy:)

pomyśl co muszą powiedzieć wydawcy fonograficzni czytając setki recenzji

Tacy wydawcy opierają się na statystykach. Jeśli negatywne opinie są poniżej 1% olewają je.

W odróżnieniu od takich wydawców ja czytam wszystkie recenzje.

Dlatego jeśli masz rzeczywiście jakieś konstruktywne uwagi bardzo Cię proszę o ich przesłanie.

pozdrawiam

15175 - dokladnie jezeli masz jakies sugestie co do ebooka andreasa to przeslij mu je na PW - w koncu forum jest po to zeby sobie pomagac ;)

Nie bij proszę...:)

Już powiedzialem, jak dla mnie cały ebook jest zbyt ogólny. Zgadzam się - bardzo dobrze przedstawia całe AdSense dla zupełnie początkującego użytkownika. Jednak osoba, która powiedzmy od pół roku ma doczynienia z AdSense nic nowego w nim nie znajdzie. To powinno wyjaśnić wszystko.

"Poznaj sekrety...." - Jakie sekrety od ujawnia? Żadne. Wszystko można zobaczyć po zalogowaniu się w panelu i przeczytaniu kilku wątków na tym forum.

Jest dla zupełnie początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności