Skocz do zawartości

Coś pomieszało w wynikach ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już widzę trzy różne wyniki na różnych DC, wszystkie jakiś dziwne. Coś się szykuje. Na innych frazach nie widzę większych zmian ale akurat "pozycjonowanie" to swoisty poligon doświadczalny więc jak coś się dzieję to właśnie tam jako pierwsze.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

już jest latanie na forum gugla z problemem, że komuś wyszło a drugi ma z tym problem : klik

Tak cięzko być lepszym ? Łatwiej jest jednak zawsze pod...kopać ... żal.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pozycjonowanie to nie tylko zdobywanie pierwszych lokat, ale każdy o tym zapomina kiedy czuje się kasę (nie ma czemu się dziwić). Jednak Google podobnie jak w natury na dłuższą metę nigdy nie oszukasz... a "pod...kopanie" pod innymi jest znanie mniej męczone niż pokazywanie, że jest się mocniejszym pardon mądrzejszym.

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Tak cięzko być lepszym ? Łatwiej jest jednak zawsze pod...kopać ... żal.pl

Życie, kiedys tam zadałem pytanie czemu pewnien katalog dostał bana, a był moderowany, ogólnotematyczny i miał chyba ze 4 linki side wide (myślę, że za to). Pokazałem zbanowaną domenę i w odpowiedzi poza kilkoma teoriami za co, otrzymałem listę części swojego zaplecza, którą przygotował szoooojowaty w ramach pokazania, że w zasadzie skoro ta strona dostała bana, to z tego hostingu i ta i ta i .... i tamta powinny dostać też. Całe szczeście, że akurat tamta domena była na współdzielonym hostingu.

Łątwiej jest komuś podstawic nogę i po nim się przebiec, niż go wyprzedzić normalnie :blink:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

...bo to co się dzieje to nie tylko na frazę "pozycjonowanie"

hmm przykłady poproszę :blink:

Zasada jest prosta - jeżeli wyniki - choć dla kogoś korzystne - wyglądają dziwnie, to znaczy, że takie nie zostaną i wszystko wróci do normy ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

jeśli mnie pamięc nie myli to niektore wyniki przypominają mi te sprzed 2 lat ... zwłaszcza frazy finansowe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności