Skocz do zawartości

Coś pomieszało w wynikach ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio część serwisów dostało bany (sam nie sprawdzałem ale gdzieś na forum była o tym mowa). Może więc stąd te przetasowania (przynajmniej w pewnej mierze)? Jak ktoś miał tam sporo linków to poleciał.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli te 11 MIO aliasowych serwisów poelciało w yoyo to moze stąd masa przetasowania

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

taaa a dzisiaj prawie nielinkowana domena w top1 na wszystkie frazy - SZOK ;) to może im mniej linków tym lepiej ???;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

co zauważyłem, domeny z frazą w nazwie podskoczyły

i tutaj też to obserwuję ... tak jakby keyword w nazwie miał cholernie duże znaczenie :|

Co prawda pozycjonuje tylko dwie strony i to amatorsko, ale! Jedna z domen wskoczyła dzisiaj na top 3, a adres jest zupełnie inny od pozycjonowanej frazy. No, ale tak jak mówiłem, to tylko jedna domena ;)

Kanada ciekawostki - czyli fakty, o Kraju Klonowego Liścia, które Cie zaskoczą!

Co prawda pozycjonuje tylko dwie strony i to amatorsko, ale! Jedna z domen wskoczyła dzisiaj na top 3, a adres jest zupełnie inny od pozycjonowanej frazy. No, ale tak mówiłem, to tylko jedna domena ;)

obserwuję 2 strony, jedna z frazą w nazwie -> top 3, druga bez nazwy -> top 4

dzisiaj pozycje odwrotne

a skoki z drugiej strony

tak więc moja teza i twoja jest oK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności