Skocz do zawartości

Coś pomieszało w wynikach ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
spamoniepodobne

dla oka tak... a dla robotów?

również się staram stawiać zaplecza tak, żeby ta mało kochana konkurencja (np. z sąsiedniego SS) nie od razu pod..... do G;) jednak wydaje mi się, że roboty widzą to trochę inaczej. i mam poważne obawy patrząc na wyniki ostatnio...

dymna.jpg

Nigdy nie ma końca mieszania ;). Ale faktycznie ostatnie zmiany były w nocy - teraz spokojniej - niemniej jeszcze mam wrażenie że coś potańczy.

I tu pytanie Panda w Polsce? Dziwne było to że tak długo trwały aż takie zawirowania. Z drugiej strony to że w weekend to ma sens.

mogę potwierdzić jedynie, że strony przy których nic nie było robione albo bardzo mało poszły ostro w górę (w tym zapleczówki) - pozycjonowane "intensywnie" - w dół ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ty nawet nie zgodzisz się ze mną jak napiszę, że woda jest mokra :lol: . Ja widzę skoki w górę na pierdyliardzie fraz w zapleczówkach które postawiłem miesiąc temu, obserwuję konkurencję która nic nie robiła ze swoimi witrynami w przeciągu ostatniego półrocza i widzę jak wskoczyli w górę.

Zapleczówki postawione 2 tygodnie temu - nawet top 1 dla w miare atrakcyjnych fraz (podlinkowane z e-weblinka w celu szybszej indeksacji)

Tyle z moich obserwacji , podkreślam moich i obserwacji konkurencji oraz podobnych obserwacji kilku firm z którymi jestem w kontakcie.

PS

Marcin - prośba do Ciebie zanim coś napiszesz wygaś emocje .... ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności