Skocz do zawartości

Coś pomieszało w wynikach ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

W tym że mocniej pozycjonowane domeny delikatnie spadły coś jest, ale póki co nie widzę żadnych wielkich na moich domenach, również moje zaplecza nie wypłynęły tym razem do topów tak jak to miało miejsce przy wcześniejszych updatach.

Niestety widać wyraźnie, że jakość wyników spadła kolejny raz, co widać też np. na frazie domeny - u mnie w top10 co najmniej jedna strona której nie powinno tam być, w top20 kolejne dwie. Zgadzam się z teorią że takich zmian będzie coraz więcej, żeby nam utrudnić życie, no chyba że to błąd algorytmu, ale jakoś już przestałem wierzyć że Google umie się do nich przyznać i je naprawi, więc wszystko jest możliwe.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gdy z prywatnego konta gmail (korzystam tylko z niego na chromie) dałem swojej stronie G+, na stronie, nie w wynikach wyszukiwania. To strona skoczyła na te dwie główne frazy na 2. pozycję. Tak jest na Chromie. Nie może być na 2. pozycji gdyż wtedy dziennie miałbym co najmniej tys. wejść z tych fraz, a mam ok. 10.

Na Operze i na Ex strona jest na swoich normalnych pozycjach czyli 10. i 13. Także na innym komputerze i na wszystkich czterech przeglądarkach.

wyczysc sobie cache na wszystkich przegladarkach, nigdzie sie nie loguj i porownaj wyniki.

wypłynęła na szczyty ogromna ilość "śmieciowych stron" stawianych na popularnych i powielanych masowo cmsach...

moze dlatego google lubi popularne cmsy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności