Skocz do zawartości

SeoLight vs. Seo Bohater

Michał Pogrudka

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam, przeczytałem chyba wszystkie wątki w jednym temacie i w drugim...

A jak Wy, użytkownicy to widzicie? Może ktoś użytkował oba i wie najlepiej? ;)

Który lepiej wybrać, ceny podobne, funkcjonalność też.

Nie chodzi tu o zastosowanie komercyjne, tylko raczej hobbystyczne, dla swoich serwisów i czasem coś komuś pomóc :D

Nowy post, niespodzianka dla początkujących pozycjonerów :)

https://www.michal.pogrudka.com/2011/10/17/...ga-tylko-17-10/

Darmowy kurs pozycjonowania

Szukałem szukałem i nie widziałem, a teraz znalazłem też to:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=100998

Przepraszam za zamieszanie. ;)

Nowy post, niespodzianka dla początkujących pozycjonerów :)

https://www.michal.pogrudka.com/2011/10/17/...ga-tylko-17-10/

Darmowy kurs pozycjonowania

Ja osobiście korzystam z Seolight. Nie korzystałem z innych, ale ten powinien spełnić oczekiwania każdego.

jak się kupi wersję 1.2 to trzeba będzie dopłacać potem do aktualizacji chyba.

Opłata ma być mało znacząca, a o ile dobrze pamiętam to jakoś na święta wyjdzie nowa wersja...

W Seobohaterze mają wprowadzić opłaty za bazy katalogów

gwoli scislosci - ma to byc wspolny projekt gdzie userzy tworza aktualna baze katalogow/precli - wiec jak dzisiaj ktorys katalog wprowadzi platnosci i dzisiaj jakis user to zauwazy - to inni userzy tez dzisiaj maja juz flagowany ten katalog jako platny

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Czytam, szukam, głowa mnie boli i nadal nie wiem czyl SEOBohater czy SEOLight... Jestem kompletnym amatorem, mam po prostu strony, które chciałbym katalogować. A ponieważ nie umiem wybrać inaczej, więc pójdę za ceną. Czyli SEOBohater. Chyba że... :) i nadal nie wiem:)

Edytor do SB jest również dostępny odrębnie poza programem. Nazywa się SB4 Edytor. Tak więc nawet bez tego programu można za jego pomocą.

Jeżeli chodzi natomiast o wybór, to moim zdaniem wszystko jedno. Obydwa są warte uwagi.

seowyszbanner.gif

SB wymiata :D - ogólnie spoko programik - może nie ma eleganckiego wyglądu jak na poważny program przystało ale to naprawdę fajny sofcik, także mogę go śmiało polecić.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności