Skocz do zawartości

Nieoryginalny.pl

Helid

Rekomendowane odpowiedzi

Zoptymalizuj kod lub zmień hosting - strona ładowała się 42 sek :/ (łącze mam bardzo solidne)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Podrabiane : Telefony, bluzy, perfumy, płyty CD/DVD/BD-Rki też widziałem ładnie podrobione ale nie na allegro, kosmetyki a może będzie szybciej czego teraz nie podrabiają ? :)

EDIT :

A może byś dał opcję aby inni podsuwali pomysły / opisy ?

@mcmagik, u mnie strona się ładowała w ok 6-7 sek (10 MB/s), więc chyba coś u Ciebie było nie tak albo serwer na którym jest strona by bardziej obciążony.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Coś dzisiaj vipower ma awarie, przyznam ze uciążliwą. Od jakiś 4h tak jest.

Perfumy trudno opisać, najłatwiej poznać po użyciu. Jutro dojdzie wpis o sluchawkach pewnej znanej firmy.

Moze z dedykacja dla Pio o podrabianych precelach? :)

Jak rozpoznać podrobioną nokię N95

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1266137.html

oraz nieco więcej

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1046736.html

Tutaj masz o torebce jakiejś tam firmy

https://www.youtube.com/watch?v=XvnQgV2BZcc

Można by jeszcze wymieniać ale to nie miejsce na to. Pomyśl o jakimś kontakcie do zgłoszeń od użytkowników sieci a w zamian coś wymyśl, system punktów czy jak to tam widzisz aby zmotywować ludzi do "działania". Osobiście jakoś nie widzę aby ktoś od siebie specjalnie dawał linki do takich porad a serwis trzeba rozbudować aby się rozbujał bo temat spotykany w sieci ale nikt do kupy tego nie kwapi się złożyć, masz okazję być pierwszym :blink:

@fanta001 - poszło na pw

W planach mam stworzenie bazy rzetelnych sprzedawców, być moze z interaktywna mapa, bowiem nie tylko w sieci sprzedaje sie podróbki.

Artykułów ukazujących jak rozpoznać imitacje w internecie jest sporo, z tym ze w większości są porozrzucane po rożnych blogach.

Co do kwesti punktów za zgłoszone propozycje to jak to rozwiązać w wordpressie? Na myśl przychodzi mi coś w stylu propozycji na stronie matura to bzdura. Sferę społecznosciowa moze lepiej oprzeć w przyszłości o forum (działy fake or real itd).

Co do kwesti punktów za zgłoszone propozycje to jak to rozwiązać w wordpressie?

Może nie do końca punktów tak dosłownie :blink: Na początek proponuję jakiś banerek z informacją "Znalazłeś nieoryginalny produkt ? Kupiłeś bubel ? Zgłoś to do nas ! (i tu przyda się formularz kontaktowy, np. link w stopce) i od tego zacząć. A z czasem pomyśleć o jakiejś stronce / module (czy jak to się tam wzie w WP) z najaktywniejszymi userami i już. Strona z tego co widzę jest non-profit to trudno aby jeszcze płacić za linki innym. Na chwilę obecną spokojnie rozbuduj sobie "baze" a o nagradzaniu pomyśl później. Opcjonalnie zastanów się nad ww. banerkiem lub coś w podobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności