Skocz do zawartości

Nieoryginalny.pl

Helid

Rekomendowane odpowiedzi

Może nie do końca punktów tak dosłownie :) Na początek proponuję jakiś banerek z informacją "Znalazłeś nieoryginalny produkt ? Kupiłeś bubel ? Zgłoś to do nas ! (i tu przyda się formularz kontaktowy, np. link w stopce) i od tego zacząć. A z czasem pomyśleć o jakiejś stronce / module (czy jak to się tam wzie w WP) z najaktywniejszymi userami i już. Strona z tego co widzę jest non-profit to trudno aby jeszcze płacić za linki innym. Na chwilę obecną spokojnie rozbuduj sobie "baze" a o nagradzaniu pomyśl później. Opcjonalnie zastanów się nad ww. banerkiem lub coś w podobie.

Dodałem w formularz zgłoszeniowy oraz kontaktowy. Do tego pierwszego umieściłem banner na końcu każdej publikacji.

Z góry dziękuje wszystkim za propozycje podane w tym temacie, na pewno je wykorzystam ;)

Mi się stronka ładowała jakieś 4 sekundy, bez używania innych programów, a mam łącze 512 kb/s ;)

Tematyka naprawdę interesująca, ja przynajmniej lubię czytać o podróbkach :) Ale o elektronicznych, na przykład NOKlA, sciPhone.

Wina hostingu. Naprawdę nie wiem co się dzieje z vipower przez ostatnie dni...

Swoją drogą ciekawy header masz na forum w stopce ;)

Jeżeli chciałbyś poczytać o czymś konkretnym użyj gotowego już formularza propozycji. W miarę możliwości na pewno zrealizuje temat.

Raczej weź pod uwagę również te konstrukcje "jak rozpoznać (...)"?

Strona istnieje w google od 2 dni a już mam wejścia z frazy "jak rozpoznać podróbkę adidasa", więc myślę że to dobry trop.

Znalazłem też ciekawą frazę "jak rozpoznać oryginalne (...)", co ciekawe istnieją też zapytania dla "gdzie kupic oryginalne (...)" - szansa dla przyszłego zysku ze strony (poprzez propozycje rzetelnych sklepów partnerskich)?

• 4 miesiące temu...

Jeden z niewielu blogów, które mogą się na coś przydać ;) W dziale "Sprzedawcy podróbek" brakuje tytułu, no i mały błąd: "Wszystcy sprzedawcy"

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności