Skocz do zawartości

[oferta] hosting od UPHost.IT / UPHost.PL

UPhost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

też zauważyłem że jestem bardzo "lubiany" w Afryce, doszedłem do wniosku że trzba wspomóc ich lokalny biznes i banuje ich adresy,

niech zarabiają lokalne firmy :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• 2 tygodnie później...

Wiecie dlaczego nie ma konta testowego? Dlatego, żebyście się nie dowiedzieli, że próba wgrania dwóch Wordpress'ów (najpierw jeden, później drugi) na serwer może zakończyć się godzinnym banem na wasze IP. Klient: FileZilla. Ustawiona w opcjach maksymalna ilość jednoczesnych transferów: 1. Trzeba wgrywać na raty. Dotyczy to co prawda najtańszego konta WWW, ale nawet na darmowych hostingach czegoś takiego do tej pory nie widziałem. Ustawiam na nich 5 jednoczesnych połączeń i bez problemu idzie. Tu przy 5 nawet jednego nie mogę wgrać, bo dostaję bana. Jakieś zbyt dobre zabezpieczenia przed atakami hakerów?

----------------------

Poza problemem opisanym powyżej wszystko działa dobrze, a stronki ładują się szybko. Oby to trwało.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności