Skocz do zawartości

Darmowa Lista Katalogów SEO

Sokal

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do odebrania mojej Darmowej Listy Katalogów

Lista zawiera w tej chwili 1533 zaindeksowane w Google katalogi posortowane według PR. Raz w miesiącu będę ją aktualizował.

Zapraszam na stronę

Lista katalogów SEO

Niby jest to jakiś sposób na budowanie listy mailingowej, jednak większość osób zapisze się, pobierze listę i się wypisze.

Darmowy, moderowany katalog stron PVX.pl. Polecam również bKatalog

Zabezpiecz sobie te pobieranie listy, bo ktoś może zarzucić linka i reszta pobierze bez zapisywania się. :)

A ta lista trochę podejrzana - aż 723 nowe adresy w mojej bazie. Jutro się przyjrzę co tam jest nowego. Dzięki. :)

tak na szybko, wiele powielonych katalogów (po 3-4 te same i to obok siebie, co łatwo można było wyłapać). Sprawdziłem też kilka sztuk wyrywkowo i dane mi było trafić na domenę w aftermarkecie :blink:

Ogólnie "na kolanie".

Ważną informacją byłoby info na jakim skrypcie stoi dany katalog.

A co ma znaczyć ten tekst, że lista jest po to żeby się ludzie wypisywali ? Znaczy się testujesz coś?;)

Moskit dzięki za sugestie. Już usunąłem powielone i pomału usuwam nieaktywne. W następnej wersji będzie większy porządek.

Co do skryptu to już mam część zrobioną tylko to trochę czasu zajmuję ogarnięcie tego.

Jeśli chodzi o listę to dając coś za zapis nie oczekuję, że ktoś na niej pozostaje. Jak nie chce to niech bierze listę katalogów i się wypisuje to nie dostanie aktualizacji. Jeśli ktoś się wypisuje z listy to znaczy, że nie jest tam potrzebny. Testować to zawsze testuję, szkoda marnować ruch na squeeze page bez testu:P

Czy mi się zdaje, czy automatem zbierałeś adresy? Bo sporo zaspamowanych katalogów jest, przejętych domen... ze stu pierwszych katalogów które mi wpadły pod kursor to tylko parę nadaje się do dodania wpisu. ;]

Dodatkowo część z nich jest opuszczonych, niedziałających. Proponuję zweryfikować całą listę i dodać oznaczenia [D], [P], [T] (darmowy, płatny, tematyczny. Wtedy lista będzie całkiem dobra i wygodna :)

Ale + za chęci ;)

Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności