Skocz do zawartości

Narzędzie do analizy konkurencji

Rekomendowane odpowiedzi

Samuraj market z tego co wiem popsuł się po fuzji, ale może jeszcze coś z tego będzie. Cały czas pracują nad update'ami

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Ja się ostatnio bawiłem Cognitive SEO - dostałem kod darmowy po międzynarodowej konferencji SEO. Narzędzie zarąbiste. Wyśledziłem wszystkie swoje linki i konkurencji. I śmiać mi się chce z tych co sprzedają linki edu bo jednym kliknięciem mi wyskakuje na których serwisach są te linki i mogę sam za darmo je wkleić - na ale nie każdy ma dostęp i czasami trzeba kogoś sfinansować.

:)

Market Samurai miał problemy z działaniem na przełomie lutego i marca. Po serii aktualizacji jednak wszystko wróciło do normy i program działa jak zawsze.

Open Site Explorera nie testowałem, ale (przynajmniej dla polskich stron) podaje on bardzo małą ilość backlinków w porównaniu do Majestic czy YSE.

Przykładowo wyniki dla www.forum.optymalizacja.com:

OSE: 16 686

MSEO: 5 565 658

YSE: 55 662

Nikt? Chyba trzeba będzie demo potestować ;) Klientów mają ciekawych...

a potem za nie trzeba i tak zapłacić.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a potem za nie trzeba i tak zapłacić.

@My4stic' pisał przecież, że chce kupić.

...zastanawiam się czy nie kupić sobie właśnie tego.

Jeśli przetestujesz napisz proszę czy warto w to wejść ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Korzysta ktoś z narzędzi https://www.link-assistant.com i mógłby powiedzieć o nich coś więcej? Jak się sprawują w praktyce?

Przymierzam się do jakiegoś nowego softu i zastanawiam się czy nie kupić sobie właśnie tego.

Narzędzia dobre, ale uwaga: wersja płatna przestaje działać po pół roku. Tak więc mimo, że płatna ma niezłe możliwości polecam ino wersję darmową, bo można się zdrowo wkurzyć.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności