Skocz do zawartości

Słowa kluczowe - podział na podstrony witryny

boras86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nigdzie nie moge doczytać tak podtsawowej i pewnie dla większości osób na forum przeoczywistej sprawy jakim jest wykorzystanie słów kluczowych na podstronach.

Uważam że dobrze dobrałem według bardzo wielu wskazówek, nardzędzi i rozmów z różnymi osobami naście słów kluczowych dla witryny (działalności firmy)... i co dalej?

Jest strona główna -> o firmie, galeria, i lista wykonanych realizacji (długa), uprawnienia oraz kontakt.

Właściwie na każdej stronie widnieją te same słowa bo firma zajmuje sie bardzo wąską, niszową tematyką.

Jak mam "rozdzielić" słowa kluczowe pomiędzy strony ???

(narazie pytam jak to "według dobrych praktyk" powinno się robić ?)

Z góry dziękuje za poradę albo odsyłacz to materiałów traktujących dokładnie o tym.

(wszystkie książki czy poradniki jakie czytałem najpierw rozwodzą sie o doborze słów pod działalność, a potem od razu jak konstruować tytuł, jak zadbać o gęstość itd ale nikt nie porusza tematu w jaki sposób przydzielać słowa kluczowe do podstron. Co z takimi stronami jak prawie pusta strona główna albo strona z kontaktem ... ?)

Zależy jakie to słowa.. Jeżeli wszystkie są podobne do siebie i o małej konkurencyjności to śmiało możesz wszystko na stronę główną uderzyć, gdyż masz więcej miejsc na zdobycie linku do strony głównej niż do podstrony. Jeżeli frazy są podzielone na konkurencyjność, to na główną uderz najtrudniejsze. Co do podstron to pozycjonuj je na takie frazy jakie są związane z podstroną...

multikomto

Dzieki za kontakt i wyrozumiałość.

Tak jak pisałem firma zajmuje się w sumie prefabrykacją, montażem i spawaniem rurociągów, zbiorników ciśnieniowych i instalacji stalowych.

Począwszy od aktualności przez oferte, opis firmy, opis dokonanych realizacji i referencje... nooonnn stop przewijają sie te same słowa i zwroty (około 14 fraz 2 i 3 wyrazowych)... jedynie firmy dla których lub z polecenia których wykonano zlecenie sie zmieniają w treści...

Czy zawsze najłatwiej wypozycjonować najtrudniejsze frazy umieszczając je na stronie głównej ?

z góry dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności