Skocz do zawartości

Względnie nowy, darmowy oparty na Arfooo

fat_man

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Zapraszam do wpisów w moim katalogu - Dobre Strony Wrocław. Katalog jest dość "świeży" i darmowy. Może kiedyś zrobię opcję wpisów premiowanych.

Ponadto proszę o wszelkie uwagi, które nasuwają wam się po obejrzeniu katalogu i dodaniu wpisu.

Przejdź na zieloną stronę życia! Wybierz kolektory słoneczne Wrocław!

Organizujesz wycieczkę integracyjną? Być może Wynajem autokarów Wrocław jest stworzony właśnie dla Ciebie!

Katalog wizualnie na plus. Brakuje opcji 'dodaj/zasugeruj nową kategorię'. Ja chętnie bym dodał witrynkę gdyby w dziale 'edukacja' lub 'motoryzacja' znalazła się podkategoria 'nauka jazdy' :D Tyle ode mnie powodzenia w rozwoju,

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Zastanowię się z tymi kategoriami. A co do długości tekstów - faktycznie trudno pisać

(zwłaszcza hurtowo) teksty min 500 znaków. Zmieniłem już limit na 400. Wpisy zatwierdzam

dość powoli, żeby się ładnie zaindeksowały.

pozdrawiam

Organizujesz wycieczkę integracyjną? Być może Wynajem autokarów Wrocław jest stworzony właśnie dla Ciebie!

Byłbym zapomniał! Oba ostatnio dodane przeze mnie katalogi, czyli ten z obecnego tematu oraz drugi z innego (Dobre Strony Warszawa) mają PR 1 :)

dobrych Arfooo nigdy za mało ;)

ja bym zmienił u Ciebie linki w kategoriach (teraz prowadza do strony docelowej a chyba lepiej dla katalogu jak beda prowadzily tam gdzie lin szczegoly). zmiana w pliku item.tpl było już o tym pisane w temacie o Arfooo na PiO

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

ja bym zmienił u Ciebie linki w kategoriach (teraz prowadza do strony docelowej a chyba lepiej dla katalogu jak beda prowadzily tam gdzie lin szczegoly)

Zrobione :)

Wielkie dzięki za ten konkret. Muszę się sporo nauczyć.

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności