Skocz do zawartości

Czy to jest dozwolone? 5 jednostek reklamy na stronie

nertos

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie link nie działa to po 1, a po 2 wolno publikować tylko 3 reklamy na jednej stronie

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Na stronie może być do trzech jednostek reklamowych AdSense dla treści, trzy jednostki linków i dwa pola wyszukiwania. Jeśli umieścisz więcej, może być ostrzeżenie, ale nie musi, bo jak napisał Iguana nie powinny się one wyświetlać. A jeśli zrobisz, że będą się wyświetlać to ostrzeżenie będzie minimalną karą.

Mi strona ledwo chodzi i wierzyć mi się nie chce, żeby google podpisywało z kimś takim jakąś umowę.

Patrząc w źródło strony powiedziałbym raczej, że jest to jakoś kombinatorsko rozwiązane.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Patrząc w źródło strony powiedziałbym raczej, że jest to jakoś kombinatorsko rozwiązane.

Nie jakoś - tylko co poniektóre reklamy są wygenerowane jako pusty iframe przez niejaki skrypt "AdPeeps" do rotowania banerów, tyle, że timeout pod rotację jest ustawiony na 120000. Oczywiście to zdrowe przegięcie...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności