Skocz do zawartości

Gdzie można dodwać linki?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie może jakieś miejsca w internecie, gdzie mozna dodawać linki? Najlepiej o wysokim page rank i nie nofollow. To znaczy żeby taki link liczył się w pozycjonowaniu. Może jakieś forum, ogłoszenia albo komentarze.... Oczywiście oprócz precli, zaplecza i katalogów stron.

Ale mi chodzi o konkretne adresy, bo wiadomo że nie wszystkie są dofollow i nie wszędzie mozna. I najlepiej jakiś wysoki page rank. ;)

Ps. I jeszcze chciałam zapytać jak to zrobić, żeby obok tematu był taki pomarańczowy znaczek. Nie wiem po co on jest, ale wszyscy go mają, więc głupio tak nie mieć. :)

ten pomarańczowy znaczek, to aby nie jest kanał rss? ;)

utwórz kanał rss, publikuj i też będziesz miała taki znaczek.

a adresów for i blogów mam w bazie ponad milion, zatem nie ma szansy, żebym Ci je tutaj wkleił...

co najmniej połowa z tego to dofollow.

dymna.jpg

No bo wiadomo, że każdy ma swoje sposoby. Mógłby ktoś np. powiedzieć gdzie nie skasują mi posta i się nie czepiają. Nie myślalam tylko o liście. Chodzi mi też o to, aby na takim forum lub w ogłoszeniu mozna było wstawić anchor. I może jakieś inne pomysły, ogłoszenia czy coś.

Np. na forumowisko.pl nie mozna chyba dodawać w stopce reklamy a na forum gazeta.pl nie mozna wstawić anchora. Albo co z tego, że forum precyl.pl ma page rank 4, skoro nie można tam dodawać linków.

Swoją drogą, domyślam się, że w większości bazę linkó budujecie na podstawie tego co ktoś gdzieś udostępniał i po części tego co sami znajdujecie.

Jakie fora zagraniczne są warte przeglądania na bieżąco? Nie mam w sumie jakoś dużo czasu i czytuję tylko bhw, co jest jeszcze ciekawego?

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności