Skocz do zawartości

3 świeże seokatalogi - wpis GOLD dla userów PIO za Free :)

FreeS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodałem wpisy.

Drugi katalog kilka razy zwracał mi error 500. Po chwili było ok.

Pododawaj więc kategorii od siebie.

W jednym katalogu masz lewy panel prawie w całości wypełniony przez linki wychodzące.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Dodałem wpisy.

Drugi katalog kilka razy zwracał mi error 500. Po chwili było ok.

Pododawaj więc kategorii od siebie.

W jednym katalogu masz lewy panel prawie w całości wypełniony przez linki wychodzące.

1 Ok, co do errora właśnie napisałem do swojego providera.

2 kategorie dodam jutro prawdopodobnie jak się trochę "rozluźni

3 mój błąd, już usunięte

Wpisów to Ty dużo nie nazbierasz z takim podejściem...

Z jakim? że nie chcę wpisów które po skopiowaniu do googla wyświetlają n niemalże identycznych wyników?

Zaszalałem z wpisami - mam nadzieję, że przyniosą jakiś owoc.

Unikalność rzeczywiście jest sprawdzana bardzo skrupulatnie. Jak powiedział ktoś powyżej - obyś był wytrwały w podążaniu ścieżką, którą wybrałeś :)

Przejdź na zieloną stronę życia! Wybierz kolektory słoneczne Wrocław!

Organizujesz wycieczkę integracyjną? Być może Wynajem autokarów Wrocław jest stworzony właśnie dla Ciebie!

No i koniec wpisów Gold :)

Fat_man: obawiam się że na początku nie, przyniesie to nie wiadomo jak dużych efektów - katalogi są w miarę świeże. Ale gwarantuję Ci że w najbliższych miesiącah katalog nabierze mocy i będziesz czerpał profity z włożonej pracy :)

W katalogu https://www.katalog-pro.pl przyjęło mi jedynie 3 słowa kluczowe dzisiaj, wczoraj przyjmowało więcej. Co się stało?

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

już jest więcej. Za bardzo przyciąłem ilość znaków w keywordsach. myślę że 70 znaków na słowa kluczowe wystarczają? ;>

70 znaków to zdecydowanie za mało

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Wydawało mi się że to jest oczywiste - Wysyłamy jedynie unikaty

tak z ciekawości: tej unikalności to się uczepiłeś, bo przeprowadzałeś ostatnio jakieś wiarygodne testy na ten temat, czy to tylko ot tak "dla jaj" ? :D [bo na pio taka moda]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności