Skocz do zawartości

Katalog, darmowe premium.

maxi99

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem stronę w wyniku masowego spamowania katalogów. Ostrrrrra moderacja, nie ma co.

Tworząc temat tutaj, wystawiasz sie na krytykę. Mądry człowiek przyjmuje krytykę i robi wszystko, żeby następnym razem się nie powtórzyła. Przynajmniej ja tak uważam.

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

Dodałem stronę w wyniku masowego spamowania katalogów. Ostrrrrra moderacja, nie ma co.

Tworząc temat tutaj, wystawiasz sie na krytykę. Mądry człowiek przyjmuje krytykę i robi wszystko, żeby następnym razem się nie powtórzyła. Przynajmniej ja tak uważam.

O ile mi wiadomo nie ma masowego spamowania katalogów na skrypcie: seokatalogi. Więc nie kłam

po za tym robiąc masowe spamowanie katalogów potwierdzasz, że takie za spamowanie daje efekt. Bo jak by nie dało to byś nie spamował.

W gruncie rzeczy...

Spamuj swoim katalogiem ile wlezie, daj do niego jeszcze 10 linków wychodzących, najlepiej wyłącz moderację.

Tylko nie ośmieszaj się na tym forum.

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

Szkoda czasu na jakąkolwiek dyskusję... Najpierw się oburzasz na krytykę SWL, potem strugasz pawiana i twierdzisz, że żadnych linków nie ma, potem znowu są, następnie moje katalogi są BE a Twój jest CACY... Czy Tobie się zdaje, że na PiO siedzą idioci, którzy nie zauważą tej ilości linków na każdej podstronie? Ja nie mam zamiaru Cię krytykować - z Twoim własnym katalogiem możesz robić co tylko masz ochotę. Z mojej strony to nie była krytyka tylko OBIEKTYWNA ocena... Nad czym tu się zastanawiać? :D 3 linki wychodzące, plus 7 linków z SWL plus 2 z widgeta AdTaily (dlatego czasem jest 10 a czasem 12 w zależności od tego czym kto sprawdza). Skoro już koniecznie musisz się czepiać mojego katalogu... Wyznaję zasadę, że dobry katalog to nie zaplecze i nie uświadczysz w moich SEOKatach więcej jak 1-2 prywatnych linków wychodzących ( w katalogu Online-24.pl jest ZERO i cała para idzie w kategorie i wpisy). Nie jest to może najlepszy kat w Sieci, ale nie sądzę żeby ktokolwiek tutaj ocenił go bardziej krytycznie niż Twoją wylęgarnię SWL... SWL w Twoim katalogu to jest skrajna głupota - nie dość, że wartość SEO takiego kata jest dość nikła to jeszcze wujek G banana Ci zapewne wcześniej czy później za tę akcję pokaże. Biorąc pod uwagę całokształt radosnej twórczości jaki tam prezentujesz to raczej wcześniej niż później... Jeśli nie chcesz przyjąć konstruktywnej krytyki to już Twoja sprawa... :)

Tak na marginesie... Popisałeś się także doskonałą znajomością tematu wypowiadając się na temat nowego kata Spacja.info... No to zapraszam Cię serdecznie do ponownej oceny tego oraz moich katalogów za powiedzmy pół roku... Dalszą dyskusję uważam za zbędną i nie mam zamiaru się więcej wypowiadać w tym wątku. Pozdrawiam ludzi MYŚLĄCYCH...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Po co się moczycie? Głupie katalogi aż tak Was uwierają? :D

Dodajesz bo?

- ma pewien współczynnik bl out

- fajnie wygląda

- ma sporo linków

- moderacja nie kuleje

Ale po co płakać, nie chcesz olej, masz sto innych katalogów, albo i i więcej....

Witam... Ja z kolei chętnie przyjmę krytykę co do swojego seokatalogu: drogasukcesu.pl, ewentualnie spostrzeżenia na prv...A do tego katalogu dodam się, tylko nie dzisiaj bo czas goni na inne rzeczy :)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności