Skocz do zawartości

Spory spadek pozycjonowanej strony

Zybex

Rekomendowane odpowiedzi

witam

około miesiąca w tył zacząłem pozycjonować stronę, metodą dodawania wpisów do precli i omni. Wedle zaleceń dodawałem po 30 wisów do WP i po 15 do Omnia, korzystam z DonPrec, ale to chyba nie ma większego znaczenia. Oczywiście artykuły pisane były przeze mnie, zawierały wiele synonimów itp... strona którą pozycjonowałem jest na polskim serwerze z domeną .net ale to portal ogłoszeniowo informacyjny dla Polaków w UK. przed pozycjonowaniem strona była na interesujące mnie frazy w Google PL na około 10-12 miejscu w Google UK tak samo. Po miesiącu od pozycjonowania strona spadła na około 40 miejsce w UK i PL... nie mam pojęcia czemu tak się stało, wiem że googl ma swoje fazy ale nie wydaje mi się abym cos źle robił. Czy podczas dodawania do precli należy jakieś inne zabiegi wykonywać aby zwiększyć działania pozycjonowania ?? po miesiącu google jak i yahoo pokazują po około 30 linków... to chyba mizerny wynik, a więc czy możecie coś doradzić w tym przypadku ??

Przy okazji, czy mogę po skończonym dodawaniu do precli napisać nowy artykuł z tymi samymi frazami kluczowymi i dodać go do tej samej bazy precli ?? czy dany link do strony może być tylko raz dodany do danego katalogu ??

Pozdrawiam

Warto podlinkować wpisy w preclach - mogą być katalogi webmini ( jeśli dodasz wpisy jako artykuł możesz użyć kilku linków ). Ewentualnie delikatnie podpingować - na przykład SB pinger.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności