Skocz do zawartości

Sklep int.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jest to mój pierwszy post - od jakiegoś czasu próbuje pozycjonować www.sklep.myorganic.pl, tematyka kosmetyki naturalne, ale szału nie ma, to co mi się na razie udało to fraza: "kosmetyki organiczne" str 3 poz 1, a pod frazą kosmetyki naturalne str 5 poz 9 ale zauważyłem od kilku dni że spadła na str 9. Proszę o wskazówki, jakimi sposobami poprawić wyniki.

1. Optymalizacja treści - Wiem, że kopiowanie tekstów jest szybsze, ale napisane unikalnych opisów potrafi przynieść cuda

2. Optymalizacja kodu strony - Głównie podstrony. Google nie czyta tak długich tytułów.

3. Sugeruję tytuł: Kosmetyki naturalne i organiczne : MyOrganic

Zacznij od tego, a później zdobywaj linki tematyczne.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

1. Optymalizacja treści - Wiem, że kopiowanie tekstów jest szybsze, ale napisane unikalnych opisów potrafi przynieść cuda

2. Optymalizacja kodu strony - Głównie podstrony. Google nie czyta tak długich tytułów.

3. Sugeruję tytuł: Kosmetyki naturalne i organiczne : MyOrganic

Zacznij od tego, a później zdobywaj linki tematyczne.

Ad.1 - ok, thx

Ad.2 - czyli nie więcej niż 64 znaki w tytułach ?

ad3. - masz na myśli stronę główną ?

Poza tym dzięki...

Dzięki wszystkim za, cenne porady... , zacząłem od zmiany tytułów dla podstron, maks do 64 znaków są to nie powtarzające się tytuły. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz jak linkować, znalazłem na forum listę wartościowych katalogów spisanych przez użytkownika kukiz, jak myślicie czy można zacząć od tego. Nasuwa mi się również inna rzecz - a mianowicie sprawdzenie pod jakimi linkami znajduje się konkurencja czy jest to w ogóle możliwe i ma sens linkowanie na tych samych stronach co konkurencja ?. Ile dziennie linków zdobywać jest na to jakiś schemat ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności